Tombol a multikultúra –  szőrősszívűek az osztrák zsaruk – itt van a hajléktalanok paradicsoma

DSCN2170

DSCN2150
Koldusturizmus is van Ausztriában. A bécsiek jószívűek, befogadják a szerencsétlen idegeneket, mindegy, hogy ki honnan jön itt a hajléktalan szállók valóságos paradicsomok . Román, magyar és bolgár koldusok százai kéregetnek. A leheető legjobb helyen a belvárosban a második kerületben a Burg és Stephan dóm környékén.
A rendőrök viszont szőrös szívűek utaznak a kéregetőkre, elűzik őket, de előtte felveszik az adataikat.
Láttunk egy fiatalembert aki a hidegben dideregve egy kismackót rángatott. Fogyatékosnak tetette magát ám a rendőrök egyetlen intésére felugrott és szaladni kezdett. Természetesen az euróval teli tálat még felkapta. Egyébként az osztrákok nem valami adakozóak. Sőt egyre inkább tele a hócipőjük az idegenekkel, a menekültekkel és a tomboló multikulturával. Egyes külvárosi iskolákban már nem is járnak bennszülött osztrák gyermekek. Az egymilliós főváros elarabosodott, eltörökösödött és a színesbőrüek kerülnek többségbe egy két esztendőn belül. A kínaiak negyede is terebélyesedik.
Ennek a tendenciának hamarosan súlyos politikai következményei lesznek. A radikális, idegengyűlölők a szélsőséges pártok egyre népszerűbbek.