Mire izgul az Olvasó – vannak visszatérő témák amelyekre rákattannak

Időnként átnézem a statisztikát, érdekel, hogy mi az ami képes megdobni a gráf látogatottságát.
Mire izgul az Olvasó? Vizuálisak vagyunk. Közismert szereplők negatív felhanggal valósággal az egekbe tornázzák a látogatottságot.Amit Németh Miklós miniszterelnökről írtam érdekesnek tűnhetett. Rákattantak.
Értisztítás, a Horváth professzor vakcinája máig is vezető helyen van. Felújítom , érdekelne , hogy áll a szabadalmaztatás. Utoljára ott tartottunk, hogy mindenki beadatja magának, mindenki ájuldozik milyen jó, de Horváth úr nem adja ki a kezéből a gyártási technológiát, e miatt máig sincs bejegyezve. Le lehetne érte csukni, sarlatánként el is ítélhetnék , de ki akar belőle mártírt csinálni a Béres József cseppek után.Ahogy látom így is jó ez mindenkinek, aki törődik az egészségével, az kipucoltatja az ereit 120 ezer forintért. Aki nem költ erre az magára vessen.
Vida Ildikó ügyében már minden okosat elmondtak. Szeretnék mindenkit megnyugtatni az ügy folyamatban van. Maga az elnök asszony vizsgálja ki tehát semmi ok az aggodalomra. Az amerikaiak meg csak bombázzák az iszlám köztársaságot. Ez most sokkal fontosabb. Egyébként is Obama most már alulmaradt a kongresszusban, félkarú óriásként, béna kacsa , söpörjön a Fehér Ház előtt. Mi se szólunk bele amikor a fiatal színes bőrű drogos palántákat csak úgy harmadik felszólításra lepuffantják az éjszakában.án
Hogy el ne felejtsem, a fenti képen egy kabin látható a bécsi óriáskerékről. Ha akarnám és lenne rá pénzem ebben a fülkében az osztrák főváros felett vacsoráznék a feleségemmel. Kettesben, gyertyafény mellett. Mondjuk december harmadikán a születésnapomon. Odaát sokan ünnepelnek így.
Talán három óra alatt amíg a kajálás tart hatszor fordul át az óriáskerék. Közben ki-ki nézegetnénk. S közben alig várnám már, hogy az anyaföldön taposhassak. Természetesen akinek tetszik ez a lehetőség a fenti telefonszámon jelentkezzen be előre.
Közben kifecsegem, az Észak-Magyarország, az Észak ahogyan manapság hívjuk most lesz hetven esztendős. Ez alkalomból lesz egy két meglepetésünk. S ha találnánk olyanokat akik mondjuk már az első számokat is látták olvasták vagy van valamilyen történetük ezzel kapcsolatban meghallgatnám. Elérhetőségem itt is megvan. S ha még valamilyen idevágó fotójuk is van, kézbesítők vagy újságárusok volta vagy.. vagy akkor szintén szóljanak!
Szép estét!