Igaz, hogy két hete történt, de valahogyan nem leltem ezt a saját kezű felvételemet. Ha Bécsben vagyok, szombat reggel képes vagyok korán – nyolckor kelni, hogy kimenjek az ottani Zsarnaira, a Nashmarktra. Aki nem tudná ez az ottani régiségvásár, a lomisok paradicsoma s egyszerűen megközelíthető. Szinte a belvárosban van, a Marihilferrel párhuzamos, hétközben normális piac. Ha másként nem, de a Rex felügyelő című sorozatból mindenki ismerheti. Rengeteg epizód játszódott már itt. Néha az érzésem, hogy a számomra aranyos rendőrkutya is ott lehet valahol.
Különben mostanában elég nemzetközi lett ez a rendezvény. Fél Európa megfordul itt, s mi magyarok vastagon ott vagyunk ebben a buliban. Hogy mi minden kapható már itt azt már elregéltem.
Viszont nem mondtam, hogy amikor most kint voltam – láttam ezeket a fekete egyenruhás osztrák fiatalokat, akik alkoholos jókedvűkben az amerikai zászlót taposták. S később látványosan elégették.Rajtam kívül a kutyát se érdekelte a showw. A bennszülöttek rájuk se néztek, senki nem akarta, hogy beléjük kössenek. Jómagam is lesből fotóztam. Legyen az ember gyáva mint hősi halott.Ha még lehet választani.