Napi Schwezoff – indul a szappanopera – kezdődik a visszaszámlálás

Hamarosan megnyílik a napi Schwezoff külön rovat. Itt. Az embléma jól bevált szimpatikus fiatalember képe áthúzva mint egy megállni tilos tábla.

Majd megpróbálom felidézni az eseményeket, most az év vége előtt mert sokan nem követték a történéseket. Ezt úgy teszem, hogy közbe mindig hozzá költöm a friss híreket. A Síp utcába kiküldött tudósítóim naponta jelentést tesznek. Ha tetszik ha nem.

Most például egy alvadt álmos hírem van, hogy Schwezoff szobájában legalább négy poloskát ártalmatlanítottak. Tehát valaki vagy valakik folyamatosan hallgatták rögzítették az ott elhangzottakat.  Na, vajon ki lehetett a tettes és ki volt az áldozat?

Ne lapozzanak a végére már is mondom. Dávid vagy Viktor, mindegy Császár Vilmos úrat gyanúsíthatta meg mert ezek után rögtön elbocsájtotta. Most a józan ész azt mondatná, hogy az ifjú Csereklye Dávid, Schzwezoff meg lett vezetve, kígyót melengetett a keblén amikor kommunikációs igazgatónak felvette a Császárt. A Balázs visszaélhetett a bizalmával.

Sajnos a logika szerint nem lehet igaz. Ugyanis, Schwezoff tudhatta, tudta is, hogy ezek a lehallgatók ott vannak a szobájába ezért nem volt hajlandó kibújni a barlangjából. Minden tárgyalást akár azt is amelyre meghívták csak a saját portáján akart megtartani. Sőt, az ott felvett hanganyaggal néhány embert megpróbált zsarolni, maga mögé állítani. Végül ezen bukott meg a nagy terve. Mostantól az őt támogató rabbik, Deutsch Róbert és a fia kivételével kihátráltak az ügyvezető mögül.

Egyébként a poloska birtoklása nem bűncselekmény, ám az ezzel való visszaélés zsarolás már az.

Uraim, kezdjük meg a visszaszámlálást!

Meddig lehet még ez a derék jótett lélek abban a szobában ahol korábban neves nagy tiszteletű rabbik voltak. Nem olyan mint Schwezoff aki Izraelben igazoltatta le, hogy ő vallási vezető.