Putyin váltótársa – fiatalon lezseren – mit mondott Kövér László

Sose találnák ki , vajon ki lehet ezen a képen. Szabad a gazda, Medvegyev Oroszország miniszterelnöke, Putyin elnök váltótársa. Párban vannak, időnként helyet cserél a miniszterelnök az államelnökkel a rend kedvéért.Nos ez a fotó nem mostanában készült, de eredeti és kitűnően felismerhetők a vonások. Nekem tetszik annak idején jómagam is pózoltam néhányszor mi is csináltunk ilyen lázongó képeket.

Ami a témához még vág – Kövér László házelnök egyik interjújában kimondta, már tart a világháború. Igaz nem igaz, ha ő mondta biztosan így van. Megjegyzem az ő helyzetéből messzebbre látni. Ha meg így van akkor kár volt megszüntetni a kötelező katonai szolgálatot. Volt már egy két békésnek tetsző katasztrófahelyzet amikor pocakos fináncokat és elhízott rendőröket kellett a gátra vezényelni. A mi fiaink meg Afganisztánban vagy Koszovóban védték a hazát.

Ami világosan látszik, Putyin harapófogóba került. Náluk nem szokás a lemondás, a békés hatalomváltás. Csak úgy lemondani és bejelenteni, hogy tévedtem, hibáztam jöjjön a következő az maga a kész öngyilkosság. Ha már belecsípett Ukrajnába, villámháborúval bekebelezte a Krím félszigetet nehéz visszafogni az étvágyat. Különösen akkor ha az első falatnál senki nem csapott a kezére. Ma már ha akarná se tudná visszafogni a szakadárokat, ha befékezne akkor se lenne képes abbahagyni a nyugati szomszédok lerohanását.

Aki pedig nem hisz ebben – olvassa el az új Putyin könyvet – alcíme egy ember akit senki sem ismert. Sok érdekes momentum van benne. Olyan is amit aligha hihetünk ám a szerző elég közel áll a Kreml uraihoz. Ahogy lapozom rá kell jönnöm ezt a művet nem az orosz oligarchiák finanszírozták.