Ügyes fotósok jó helyen – a művész úr átaludta volna a poént – a kórista megzavarta

image imageIgen is vannak félreérthető helyzetek. Ilyen bárkivel megeshet ám ha egy jó szemű fotós is van a közelben akkor már csak a magyarázkodás marad hátra. Jut eszembe erről első két képről, hogy volt egy neves színművész aki időnként az öltözőjébe hívatta a kóristalányokat. Persze, pénzért mentek is a hölgyek meg aztán nem akárki volt a művész úr. Még magát is magázta. Az idő felette is eljárt így aztán az alacsonyabb szintű kolléganők nagy segítségére voltak.

Egy ízben megesett, hogy az éppen soros hölgy a karból hosszan dolgozott a művész úr térdénél. Majd azt tapasztalta, hogy a végszó következne.  A nagy művész úr közben elaludt. Elszenderedett. Egyszerű álomba. Biztos valami szépet álmodhatott. A hölgy meg kétségbeesetten próbálta ébresztgetni – művész úr ébredjen mert már itt a poén….!

( Ez reklám lenne a következő könyvemnek aminek a címe – Mi jó a nőknek …Olyan kérdésekre is válaszoltak – az illetékesek, hogy ha már benyelték mi legyen a következő lépés. Lenyeljük vagy kiköpjük. Vagy….)