Ápolókat keresünk – idős hölgyekhez – hétköznapra és hétvégére külön – jó ha van referencia – bérezés megegyezéssel

Az életben vannak nehéz helyzetek.  Van akinek más se jut. Ez a szerencsétlen paci igen csak szorult helyzetbe került. Reméljük nem csak bámészkodtak a fotósok , de segítettek is helyre billenteni a négylábút. Különben kedvenc állataim sorrendben, a medve, a kutya, a ló, az elefánt és ha nagyon muszáj barátkozom a macskákkal is. Újabban még az egerekkel is kijöttem mígnem valamennyit sikerült megcsípnem és elengedni az udvaron. Velük az a nagy baj, hogy télidőben mindenáron egy fedél alá költöznének velem. Nyáron bezzeg le se tojnak.

Na, de nem erről akarok siránkozni. Privát segítségre lenne szükség. Gondozó hölgyeket keresek mamámhoz és anyósomhoz.  Nem ágyban fekvők csak a tisztes koruk miatt nem hagyhatok magukra. Sok gond  nincs velük. Mamámhoz elegendő szombatra vasárnapra napközben és egyéb ünnepnapokon. Anyósomhoz hétköznapokra is vennénk fel ápolót. Elvárás, nagy türelem és megértés. Anyagiakban megegyezés kérdése, de bizonyos határok között. Referencia előnyt jelent a jelentkezésnél.

Telefon 06 20 2192391  vagy 30 200 9976

Megjegyzem – s egyben felhívom az illetékesek figyelmét – hogy a közelmúltban jelentkezett egy gyanús testvérpár. Össze vissza habratyoltak és  végül az tűnt fel, hogy ezek inkább csak terepszemlét tartottak. Az úgynevezett ” öregezős” típusú utazó bűnöző személyeknek tűntek. Folyamatosan hirdetik magukat az egyik reklámújságban és valójában nem vállalnak munkát.  Az se tetszik, hogy mióta megléptek időnként betelefonálnak majd nem szólnak bele, kíváncsiak ki mikor van a lakásban. Üzenem, az ápolt sosincs egyedül. Egy pillanatra se.