Torony – magasan    – itt az új könyvem – Miskolc a fókuszban – már  is spórolhat rá

A héten nyomdába került a legújabb könyvem. Címe – Torony-magasan. Miről másról is szólna mint Miskolcról, rólunk. Az előszót ismét dr. Kriza Ákos polgármester úr írta.

Sokat , még többet nem árulhatok el a könyvről. Egy tuti, Miskolc város napjára mindenütt kapható majd.

Nem szép dolog az önfényezés, a kisebbség is a saját lovát magasztalja meg van néhány ezzel kapcsolatos örök igazság. Mégis azt mondom, az előlapja szép, találó, mutatós, köszönöm annak aki megtervezte.

Hála a támogatóknak. Az ugyanis nem titok, ma könyvet kiadni nem üzlet. Akár ráfizetés is lehet. A dicsőség se lebecsülendő, de még mindig nem tartozik a kemény valuták sorába. Tehát kimondom – írni mindenki tud. Az aranytoll meg egy olyan jóleső  elismerés, de a szerkesztéshez ma már korszerű technika, számítógép kell. Az igazi férfi munka a kiadáshoz szükséges pénzt összekilincselni. S még nagyobb meló, a nagy kihívás a könyvet eladni, elsózni. Olvasót, a nagybetűs Olvasót megtalálni, meglelni és rádumálni, hogy nyissa ki az erszényét.

Menetrend – szokás szerint , a könyvbemutató a Géniuszban lesz .Majd ott és a Russmédia, az Észak ügyfélszolgálatán is megvehetik. Tudom az árát is, bocs , de ez esetben  a rezsicsökkentés szisztémája nem érvényesül. A mennyiség és a  minőség együttese, a könyv vastagsága, a díszes borító a díjmentes dedikálás némi felárral jár majd.

Tehát jön az új, a legújabb könyvem. Előjegyzésben akár már is megrendelheti. info@szantograf.huimage image