Megkerült Rabin doktor úr lánya – Adrienn a gráfról értesült a tragédiáról – lemaradt a temetésről – megvan az egyedüli örökös – végrendeletet nem hagyott

image imageA képen az a kedves mosolygós hölgy, Adrienn Borsika Rabin. Ő keresett meg az éjszaka folyamán, hogy a gráfról értesült édesapja dr. Rabin László tragikus haláláról és a temetéséről. Nagyon sajnálja, hogy nem érték el és nem értesítették a tragédiáról.

Nos, tény, való igazság, hogy Laci barátai közül kevesen tudták, hogy van lánya és Amerikában él. Ennek azért van jelentősége, mert az ügyvédje szerint nem hagyott hiteles végrendeletet és ez esetben a lánya mint egyenesági örökös jogosan tarthat igényt a hagyatékra. Ami sokak szerint nem kevés. A doktor úr ugyanis éppen mostanában vált meg az értékeitől, hogy elutazhassa. Sajnos a sors már nem sok időt hagyott erre a nagy tervére.

A temetésen több rokon is jelezte, érdeklődött a hagyaték iránt, számukra ez a friss hír nem lesz valami kellemes.

Itt a portálon pedig majd időnként közzétesszük az ezzel kapcsolatos fejleményeket. Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvéd úr és a néhai Rabin úr lánya már felvette a kapcsolatot.