Cammogunk vagy kilövünk – kinyúlhatunk a rohamkocsiban a  kapu előtt- a hátsó surranó, jó ötlet

Ez az autó nem képes olyan gyorsan kilőni mint amennyire szeretném. Ezzel a bosszúsággal nem vagyok egyedül. Akár ki akár be hajtok a megyei kórházba a Blaskovics utcában déleben , délután csúcsban cammogunk. A szakemberek bármennyire igyekszenek ideális szinkronba állítani a ki be hajtás vezérlő lámpákat, hiábavaló az igyekezetük. Ugyanis van egy kapu ellenőrzés, s ami még nagyobb gond, a kihajtásnál az elől állók elbambulnak, a mögöttük állók meg cammognak. Számoltam egy fázisban, normál körülmények között nyolc kocsinak kellene kifordulni. Hat a csúcs.
Amikor 2009 tavaszán egy hónapig a kórházból leshetem a délutáni dugókat, eszembe jutott, érdemes lenne két sávot kialakítani. Hely volna rá, pénz nincs. Viszont így ma is szirénázó mentők is gyakran bedugulnak a sorban.
Megoldás kellene. Hosszú távon tetszetős a főépítés ötlete a hátsó kapu nyitása a Zsarnai felől. Sőt egy vasúti megálló is elkelne a kórház mögött. Csak a nagy kérdés, mikor, mikorra, megérjük e vagy ott nyúlunk ki a kapu előtt villogó rohamkocsiban?