Hogy tudományos síkon maradjunk – a latrok és a csapodárok aránya – hungarikumban is jók vagyunk – secperc alatt szeretőt – sok a kibic

Micsoda tudományos élet van kicsi hazánkban. Olvasom, hogy a hűtlenség mifelénk már már hungarikum. Folklór. Mielőtt bárki is követ dobna rám, tegye a kezét a szívére és próbáljon vissza emlékezni. A gondolati kísértéssekkel ne is számoljon. Sőt a Clinton elnök által kidolgozott ovális orális szexet is figyelmen kívül hagyhatja.
Mi csapodárok vagyunk. Hogy a kutatók ezt miképpen mérték fel, kíváncsi lennék. Mert ha engem kérdeznek, tagadnék mint a hős Zója a partizán lány. Vagy mondanám, próbáltam ellenállni, de nagy nyomás nehezedett rám.
A tudományos értekezés lényege, hogy a hűtlenség -.mifelénk 138 százalékos. A fene se érti, magam se vagyok nagy matematikus, de ez azt jelenti, hogy az előző évekhez képest, folyamatosan túlteljesítjük a célt.Ja, azt se értem, hogy miért vagyunk mi latrok és a nők csak csapodárok? Hogy lehet, az hogy a férfiak ezen a téren megelőzik a nőket, ha egyszer egy ilyen statisztikai adathoz két különnemű pár kell. Talán, úgy, hogy mi akár szimultánban is jobbak vagyunk.
Különben ha megfigyelik ma már nincsenek piros lámpás házak, csak ilyen honlapok. Ahol secperc alatt szeretőre lelhetünk minden irányból.
Na a témára még egyszer rákattanok, mert ahogyan észlelem sok a kibic aki szeretne ebben is elmélyülni. Mert a tudás az hatalom. Mi meg hataloméhesek is lehetünk…imp3

imp2

imp1