Mondjam, ne mondjam – kellene a villanyrendőr – hátha a Hell megtámogatja – óriási ötlet fillérekért – ne adjuk fel

Talán jobb lenne ha csöndbe maradnék. Nem tehetem, sűrűn rákérdeznek, na aztán mi van a villanyrendőrrel, lesz nem lesz? Ilyenkor pironkodva magyarázkodom. Igen ha rajtam múlna már állna az emlékmű.
Mi a helyzet. Nos, belevágtunk, Koleszár Péterrel vállvetve tettük a dolgunkat. Gyűjtöttük rá a pénzt, de magunk is adtunk bele. Jó példával elől jártunk. A lényeg, hogy dr. Kriza Ákost polgármester és Rostás főépítész urak támogatását is megnyertük. Jó tudni, a helye ott van. kihagyták az alsó közmű csatlakozása is elkészült.
S akkor most Daruka Tibor – nála lelkesebb lakatos mester, vállalkozót aligha ismerek – folyamatosan kérdezgeti – mi legyen a felhalmozott vassal, anyaggal amivel már megtámogatták a projektet. Ő őrzi, ő számol el vele és őt kérdezgetik az adakozók, mi lesz a villanyrendőrrel. S Ő az aki ingyen vállalta a felépítését.

Tehát többet nem tudok. Viszont úgy vagyok már mint a bölcs rabbi, aki egyre másra osztotta a tanácsot a beteg tehén megmentésére.Adott vagy hat jobbnál jobb tippet, de a boci nem akart meggyógyulni. S amikor örök álomba szenderedett, a csoda rabbi, sajnálkozva mondta, kár, pedig még lett volna néhány jó ötlete a gyógyításra.
Jómagam arra gondoltam, hogy az Avalon parkban lévő szefiboxot tennénk a villanyrendőr kabinba. Már megírtam a levelet, hogy a Hell támogassa meg ezt a projektet, ismerve a céget , számukra ez nem jelentene komoly megerőltetést, s s cserébe a szelfiboxuk is méltó helyre kerülne. Aki nem tudná, miről beszélek, elmondom – a parkban van egy olyan mint egy parkoló automata. Ebben ingyen belemosolygunk és máris világgá küldhettük a képünket egy keretben. Amin rajta díszeleg, hol voltunk , mit láttunk és a csábító képes üzenet bejárhatja a világot. Csak úgy mellékesen, azt se bánnám ha a kabin, egy energiaitalos vagy egy sörös dobozra hajazna. Ezek az italosok megláthatnák ebben a fantáziát. S az örök hálánkat.
Drága Hellesek, olcsó ötlet, de óriási.
Válaszukat várva tisztelettel – miskolciak aki nagyon szeretik az energia italt. Főleg ha szikszói.image