Nem árt az óvatosság – a házasságtörőket dobták fel a hekkerek – lassan a testtel , megtaláltuk a vendégkönyvet – amikor miénk volt az Ámor Hámor hotel

Nagy a gubanc. Nagyon nagy. Volt ugyanis egy honlap, egy internetes szolgáltatás, ahol a lányok, asszonyok és férfiemberek online jelezhették ha kedvük szottyant egy kis szexuális huncutságra. Itt gyorsan, sebtében egymásra találhattak és törhették a házasságot.  Vagy is házasságot zúzhattak. S akkor jötten a hekkerek akik irigykedve feltörték az adatbázist és nyilvánosságra hozták az ügyfeleket. Köztük sok honfitársamét. Tudom itt már csak azok ússzák meg szárazon  akiknek a párjuk is szerepel a listán. Akkor ugyanis fiftififti. Ha te így akkor én is úgy. Na mindegy minden csoda három napig tart. Az egyszerűbb családok gyorsan napirendre térnek á a közéleti szereplők, a politikusok hamarosan a média fókuszában mentegetőzhetnek. Mondván visszaéltek a  nevükkel címükkel.

Jut eszembe erről, hogy a Déli hírlap Kft nagy nehezen megkapta a Széchenyi út 103 számú épületet, amiből kialakítottuk a Médiacentrumot.Anno. A ház eredetileg a Hámor Hotel volt sok kis zuhanyozós szobával és önkormányzati tulajdonban. Tulajdonképpen minden szobához egy olyan kulcs volt mint a szállodákban egy nagy fagolyóra erősítve. Nehogy valaki elvigye.

Abban az időben nehezen mentek az ügyeink, majd rájöttem miként lehet azokat felgyorsítani. Elterjesztettem, hogy megtaláltuk a hotel, a garniszálló vendégkönyvét. Tele, sok sok ismert neves emberrel. Ami perszer igaz se volt, viszont elegendő bizonyult megemlíteni. Általában ez a megjegyzés szinte szárnyakat adott a lehetetlen ügyek intézésének.

Tényleg ha valakinek megvolna ez a vaskos kötet, tudok rá vevőt.