Újított a szerencsejáték ZRt- kár volt , a régi jobb – átláthatatlan, kusza és logikátlan – érdemes online fogadni – kényelmesebb a gép előtt mint a lottózóban

Már hogyne kelnék ki magamból! Amióta kitalálták, hogy online lehet fogadni be nem tettem a lábam a lottózóba. Nincs annál kényelmesebb mint otthon a gép előtt bepötyögni a számokat is várni a telefon értesítést. Megismertem már ezt a érzést. Jött egy SMS , gratuláltak, hívjam fel a nagy nyeremények osztályát. Bemondták, az ötösön van négyesem.  S ráadásul kombinált szelvényen , így három négyesem volt. Na akkor be kellett menni egyeztetésre az Arany János utcai fiókba. Na, de ez csak egyszer volt. Azóta csak kísértem a szerencsémet. Megjegyzem, ennek az online fogadásnak még az a nagy előnye, hogy fizetéskor egy szerződés alapján csak leemelték a pénzt és ha nyertem ők szólnak, jeleznek mint régen amikor rá lehetett írni a címünket. Tehát olyan, hogy nem jelentkezek a nyereményért vagy elkallódik a szelvény nem fordulhat elő.

Mondhatom ez az online oldal évtizedekig jól működött. Kivéve amikor fogadás feladásakor derült ki, hogy a bankkártyám lejárt. Ám ilyen esetekben is segített az operátor. S akkor most egyszer csak minden előzetes bejelentés nélkül megváltoztatták az oldalt. Megbonyolították az egész rendszert.  Meg mondom, nem vagyok kezdő, de ezen az új fogadási oldalon nem vagyok képes eligazodni. Zavaros, átláthatatlan , túlbonyolított. Ugyanakkor a befizetési rendszert is megnehezítették. Persze előre egy szót se szóltak. Csak egyszer, kitárult az új honlap és nem volt más választásom.

Kedves Szerencsejáték honlap szerkesztők! Miért nem volt jó a régi? Mennyibe került ez a zavaros , kusza oldal és ki szerkesztette? Ja meg minek?  Ha a régi is tökéletesen megfelelt. Pontosabban egy apró hibája volt, sose jött be rajta az öt találat.