Kocka vagy dobókocka – hasformálás házilag – hiú állat az ember – elől farag, vállban dúsít

Anélkül, hogy a kockahas generátort reklámoznám, kimondom csodálatos találmány.

Sokáig mázlim volt, a negyedik ikszig zörögtek a csontjaim.  Azt ettem amihez kedvem volt és nem kellett a kalóriákat számolnom. Majd megszabadítottak a torok mandulámtól és ettől számítva a konfekciós ruházkodástól elbúcsúzhattam. Kezdetben még tetszett is a szerény , tekintélyt teremtő pocim, de lassan , biztosan fölszedtem a felesleges kilókat. Innentől beköszöntött a jojózás korszaka. Az író, a banán egyoldalú étkezés időnként csodát művelt. Erre mondják, minden csoda három napig tart.Időközben már sokféle testmozgást kipróbáltam amivel állítólag megszabadulhatok a derékátmérőm nagyságától. Kínoztam magam eleget, hogy egyszer ismét legyen még kockahasam. Vagy legalább dobókockás.

S akkor itt mosta  legújabb szerzeményem. A  GYM form generátor. Meggyőztek, kétezer forintos ajándék bónusszal megvettem. Egy hete kínozom magam, miközben figyelem, figyelnek e. Látják e már a változást. Feltűnik e, hogy a nadrágszíjamon már kétszer is kellett új lyukat vájni, befelé. Kopik is a tükröm, mert ugye a férfiember is egy hiú állat. Nem csak a gyengébbik nem szeretne formásan tetszelegni. Még, jó, hogy a kinőtt nadrágjaimat nem ajándékoztam el. Egy hét alatt három centit sikerült lefaragnom.

Nem titok, kurva nehéz , fárasztó ez a gép. Kezdetben jó volt  ha egyszerre ötször fel húztam magam – mármint a generátoron. Ma már egyszerre tízszer is feltornázom a lábaimat.

Ha kész vagyok jó pénzért kikölcsönzöm a gépet. Sőt vállalok személyi edzősködést is. El ne felejtsem, perszer e mellett az evést is vissza kell fogni.  Már csak azért is mert az állandó huzódszkódástól megjön az étvágytalanság is.image image