Megint az AAA autóház – a prágai szélhámosok trükköznek – Fóton még dübörög az üzlet

Disznósság, felháborító amit a fóti AAA autóház művel. Szegény állatot, kár is ebbe belekeverni. Magamat illene hibáztatni. Hogy képes voltam odáig utazni egy drága, életveszélyes műszaki állapotú, kamu rendszámos  Suzukiért.

A lényeg, hogy február óta tart a rendőrségi vizsgálat, miként adhattak el egy olyan autót aminek nem volt érvényes forgalmi engedélye. Majd itt Miskolcon derült ki a turpisság, s nekem kellett forgalomba helyezni ha már jogtalanul végig vezettem a fél országon.

A történtek már unalmasak. A rendőrség – tudom van nekik más dolguk is – tett egy nagyot arra, hogy a prágai székhelyű kereskedés érvénytelen forgalmival próba utazgat a környéken. Többek között velem is.

S most jött a meglepetés – az adóosztály nekem küldte ki az idei súlyadót, mondván én helyeztem forgalomba. Persze mert a cég ezen is spórolt, kivonatta a forgalomból, persze a rendszámot nem vették le és így adták át. Hat ezer forintom bánja most a prágai csalók szélhámosságát. Ha csak az illetékesek végére nem járnak, hogy miként árulhatnak, közlekedhetnek kivont forgalmi engedéllyel életveszélyes műszaki állapotú autókat.