Putyin a Holdon – bátrabbak lettek az oroszok – ha lefagy az agyam – ki ült addig a kofferen
putyin

Időnként olyanokat hallok amin lefagy az agyam. Nem is értem. Nem vagyok képes felfogni, mint az se, hogy az univerzum végtelen.  Bármennyit is mennénk benne, soha se érnénk a végére. Vagy ha mégis, töprenghetnénk, hogy és aztán, mi a franc lehet még mögötte. Csak azt mondom, olvasom, Putyin a közelmúltban néhány napig a Holdon tárgyalt bizonyos földönkívüli hatalmak képviselőivel. A megbeszélés eredményeként az oroszok olyan fejlett haditechnikai eszközöket kaptak amilyenekhez hasonló még másnak nincsen a földön. Ez a támogatás nagyon megerősítette az oroszok haderejét, s ennek köszönhető, hogy előbújt a nagy medve és bátran beavatkozik a közel-keleti hadszíntéren. Ez az utóbbi vitathatatlan. No meg, az is , hogy most először élőben láthattuk az oroszok legkorszerűbb fegyverzetét.

Egyébként a fene se tudja, hogy mi a frankó közel-keleten. Nem látni tisztán, hogy ki kivel harcol és ki ellen. Az állítólagos ellenség az iszlám Állam. Amely olajat árul, s ebből finanszírozza a haderejét. S kinek adja el, ki veszi meg. Van aki szerint a NATO tag Törökország sunyin botol velük. Van aki szerint ebből a lóvéból amerikai fegyvereket vásárolnak, legutóbb 400 terepjárót kaptak, vettek vagy zsákmányoltak. Ki, hogyan emlékszik a nagy seftre.

Közben elképzelem, miként is folyhatott az a holdbéli tárgyalás. Putyint csészealjon vitték hozták közben az atomkódos kofferen Medvegyev ült a Kremlben. Ja és miért Putyinnal tárgyaltak miért nem Obamával? Ha valaki többet tud, árulja el. Azt is, hogy mennyire igaz: Putyin Davosban beszólt, ideje, hogy megtudja a világ, nem vagyunk egyedül. Ha az amerikaik nem mondják el, akkor majd maga jön elő a farbával. Halljuk! Nehogy, már ezt is hatvan évre titkosítsák.