OTP te drága – egymásnak feszülünk , de nem válunk – kétszer már diadalmaskodtam

Konzervatív vagyok pénzügyekben. Megszoktam, hogy mifelénk csak OTP van.  Nem is nagyon gondoltam még, hogy financiális dolgaimban váltsak. Noha hetente kapok jobbnál jobb, kecsegtető ajánlatokat. Csak, hát egy idő után megszokja az ember, hogy a Corvin utcai erődítményben már ismernek, s ha sokan vannak előre vesznek. Apró gesztus, de jólesik. Ezenkívül az utalásaimat  online intézem, S elmondhatom, hogy az OTP rendszere ebből szempontból egyszerű, áttekinthető, felhasználóbarát.

Mikor szoktam megijedni? Amikor egymás után három olyan automatát fogok ki amely, rossz vagy üres. Az se megnyugtató, amikor online bankolnék, de a képernyőn azt jelzik, hogy elérhetetlenek.

Egyébként négy ügyben csatáztam már ezzel a jó nevű pénzintézettel.  Volt amikor győztem kétszer is. Például amikor a legrosszabb földalatti mély garázst sózták rám a lottóház mellett. Kicsi volt, ha beálltam, nem lehetett kiszállni az autóból. Levertem őket, mint vak a poharat, duplájára növelték a beállóhelyet, úgy, hogy a középsőt megszüntették.

Majd kifizették a káromat, amikor a parkolójukban a fákat védő, ormótlan rács megsértette az autómat. Érdekes, ilyen ügyekben nagyvonalúak.

Viszont két témában elhajtottak.  Két évig fizetették velem a gázszámlát egy olyan fogyasztó után amit hivatalosan lemondtam. Idejében, írásban és visszaigazolták. A kár csaknem egy millió forint volt. Az Árpád úti fiók nem kártalanított.

Majd most van egy folyamatban lévő ügyem, amit örököltem. Édesanyám, aki szegény elhunyt és a nyugdíját külföldről kapta a bank nem volt képes levonás nélkül kifizetni a járandóságát. Hiába küzdök velük máig is. A törvény joghézagos. Aki magyar nyugdíjat kap levonás nélkül veheti ki a bankból, aki külföldről azt megsarcolják.

Szabály az szabály alapon. Ugyanis amikor  ezt az ingyenes pénzfelvételi lehetőséget megalkották nem gondoltak mindenkire, s minden esetleges formációra. Tehát mamámat folyamatosan megkárosították.