Egy nagy feszkó jár egy százasért – gyorstöltő a Plázában – Bécsben ingyen jár töltő nélkül – a Samsungot csak oda kell érinteni

Örömmel fedeztem fel, hogy a miskolci Plaza egy új automatával gazdagodott. Mindössze száz forintért helyben feltölthetik a mobiljukat az arra járók. Nos, ez egy óriási vívmány. Még annak is aki legalább két vagy három készülékkel flangál. Tessék belegondolni, mi van akkor ha egy fontos hívást várunk és észleljük, hogy lemerülőben vagyunk. Oda slattyogunk és egy százasért felfrissülünk. Megjegyzem, mert én már csak ilyen vagyok. Az öröm és az üröm együtt jár. Bécsben ez ingyenes. Igaz nem gyorsított, de az ottani bevásárlóközpont valamennyi foteljében, ülőkéje mellett ott van a szabad elektromos csatlakozó és az USB töltő nyílás. S akár a villanyborotvánkat is előkaphatjuk ha akkor kell az erőforrás. S ingyen. Sőt . Bár mondtam, ott az utcákon vannak mobil tartalék eszközöket árusító automaták.  Mindezt saját képeimmel illusztráltam.

Egyébként a miskolcihoz hasonló újítást még sehol máshol nem láttam. Tetszik. Egy százasért még ki is próbálom. Olyan lehet mint az elektromos autók töltője, egy nagy feszültség fröccs és már is beterítette az akkut.A Samsung S6 edgem is valami hasonló elven működhet. Ezt már nem kell a tőltőhez dugaszolni elegendő összeérinteni a kütyüket.

20151030_114412 20151029_183418