Fergeteges szilveszteri buli a Vécsecítyben – szomorkodjanak akik lemaradtak a last minute ajánlatról – éjfél után két himnusz, egymásután – a szakács kitett magáért – készülnek a pót szilveszterre

Még alig pár órája ugyanitt próbáltam egy kis hírverést csapni a Vécsecíty kastélyszálló szilveszteri bulijának. Last minute ajánlattal bombáztam a kedves Olvasókat. Nem hiába.  Még a padlás is megtelt. Aki kihagyták ezt a soha vissza nem térő alkalmat, szomorkodjanak. Minden smakkolt. Magam se tudtam volna belekötni a programba, s a vacsora kínálatába.

Mint már tavaly is éjfélkor  a Magyar Himnusz után felcsendült a lengyel is. Az a lengyel csoport amelyik tavaly nagyon jól érezte magát itt Hernádvécsén is felkerekedtek ide. Majd lesz néhány kép a vacsora kínálatából, mint botcsinálta gasztrológiai szakértő, s született haspók mindennel elégedett voltam. A malac sült, a különleges libamáj mint előétel vagy a szűzpecsenye göngyölve gombamártással fenséges volt. A fácánlevest is dicsérték. A töltött káposzta fényes karriert futott be – reggelre már csak a bennfenteseknek jutott, egy egy gombóc. Az éjféli lencse és bableves csészében  sikert aratott a külföldi vendégek körében is.

A program, a tombola és a hosszú tűzijáték a gondos szervezőket dicséri. Takács Tibor a kastély szálló tulajdonosa igazgatója büszkén járkált asztalról asztalra.  Mindenki véleményére kíváncsi volt. Közben már a szokásos pótszilvesztert is szervezte.

S még éjfél előtt jött a hír – CNN – hogy az Egyesült arab Emírségben, Dubai legmagasabb szállodájában a huszadik emeleten éppen a tűzijáték idején több robbanás i volt. Mit mond erre egy kedves vendég Hernádvécsén?  Jaj, de jó , hogy nem oda mentünk szilveszterezni. S majd jönnek még a képek. image image image image image image image image image image image image