A labanc a gyepen – parkoló sztori – fent akár keringőzhetett volna – amikor az OTP is gáláns

Tetszenek látni, megszámoltam hét szabad hely volt az adott időben a miskolci erődítménynek nevezett OTP parkolójában. Ugyanakkor a fenti fizetősben meg akár keringőzni is lehetett volna. S akkor jön ez az osztrák, bécsi rendszámú autó és csak úgy lezserül beáll a gyepre. Ezért odaát, ahol élhet akár száz ezer forintos büntetést is kaphatna. Itt az idegen rendszámoknak presztízse , tekintélye van. A felügyelők kikerülik, legyintenek hiszen úgy se tudják bevasalni a bírságot.

20160104_102602Egyébként nemcsak ez a bank hanem ez a parkoló is a kedvencem. Ha valaki még nem ismerné a sztorimat elmondom. Valamikor itt a ványadt fák köré olyan széles védőrácsokat helyeztek ki.  Persze, hogy sokan, köztük jómagam is meghúztam a kocsim oldalát az ormótlan vassal. Volt egy kis vita. Miért nem figyelek jobban. Mondtam, beláthatatlan és hiába figyelünk a rács alulról alattomosan szélesedik. A bank hárított és nem akart fizetni. Mígnem kikértem az eredeti építési engedély terveit amiben sajnos ez a kocsirongáló otrombaság nem szerepelt.  Nemcsak kártalanítottak, de után a favédőket is leszűkítették. Helyesen, ugyanis a régi formájában már alkalmatlan volt két jármű beállására a fák közé.

De, kíváncsi lennék, hogy az osztrák pilótát megbüntették e? Mert ugye a káröröm az igazi élvezet. Bécsben e miatt már el is vontatták volna a kocsimat a város szélére. S fizethettem volna egy vagyont a kiváltásért. Egy barátom Mercedesét a Grinzingben vitték el mert 15 centiméterre belógott az eleje a buszmegálló sávba. Egy éjszakánkba került a jármű keresése és kiváltása.h