Nyomkövető apróért – időseknek, gyerekeknek zsebben hordható – bíróság előtt perdöntő – riaszt, fülel és eligazít, helyre tesz

Biztonság fillérekért. Már régóta távolból is  nyomon tudjuk követni az autónk útját, de ilyen olcsón s tök egyszerűen csak ezzel a herkentyűvel lehetséges. A minap személyesen voltam a gyártónál és a forgalmazónál, hogy megérdeklődjem, mi várható még a fejlesztés területén.  Kiderült, hogy nemcsak az autósok hanem a gyalogosok is élvezhetik ennek a nyomkövetőnek az összes előnyét.  Tehát csaknem ugyanolyan készüléket tehetünk az idősek vagy a gyermekek táskájába zsebébe mint amit a kocsikba. Ráadásul ezeken  van egy úgynevezett pánikgomb is amivel bárhonnan segítséget kérhetnek egy megadott telefonszámra. Folytatom, tegyük fel, hogy akinél a nyomkövető van nem jelentkezik. Nos, akkor ha tudjuk a számát és felhívjuk az apró készüléket, a kűtyű, küld egy SMS -t , amiből azonnal kiderül a pozíciója. Sőt ha akarjuk le tudjuk hallgatni a készülék környezetét.A gyalogos az ugye mobil akkumulátorral üzemel tehát a tartós használatkor három négy naponta tölteni kell. Az autóst viszont érthető okokból nem szükséges, csak a kocsiban érdemes jól elrejteni. Ha az autónak lába kel, akkor még a kocsiban zajló beszélgetést is észrevétlenül tudjuk hallgatni.

Az autós készüléket és a gyalogos nyomkövetőt egyaránt el kell látni egy mobil SIM kártyával. Jó tudni, hogy ezek kártyafüggetlenek, tehát érdemes olyan szolgáltató választani amelyikkel a saját mobilunk is üzemel. Itt jegyzem meg, hogy a gyalogos kütyű csaknem feleannyiba kóstál mint az autós . Érdekes, hogy az egymásra féltékeny házastársak már régen felismerték ennek a nyomkövetőnek a jelentőségét. Sőt egyre többször hozakodnak elő a válóperes tárgyalásokon a nyom követő által küldött dokumentumokkal.

Nos, akit érdekel a készülék  használata és bizonytalan a telepítésben nyugodtan érdeklődhet  a 20 2192391 telefonszámon.