A Szabad Európát újjá kell éleszteni – német ajkú rádiót a németeknek – ennyivel tartozunk -migráns dédelgetés, ajnározás politikai megrendelésre

Megvallom, kora gyerekkoromtól hallgattam a Szabad Európa Rádiót. Édesapám korai halála után megörököltem a nagy Orion rádiót, amelynek a skáláján már be volt jelölve a SZER összes lehetséges hullámhossza. A rövidhullámon a 21, a 41, a 49 -es hullámhosszon úgy ahogy meghallgathattam a híreket és a kedvencemet a forgószínpadot. Élmény volt olyanokról értesülni amelyekről itthon még beszélni se lehetett. Valójában hálásak lehetünk a németeknek, hogy helyet adtak ennek a rádiónak a bajorországi Münchenben. Gondolkodtam is, miként hálálhatnánk meg az akkori nagylelkűségüket. Kerényi László filmes újságíró barátom egy igazi jó ajánlattal állt elő.  Most itt az ideje, hogy mi létesítsünk egy Szabad Európa Rádiót német nyelven. Ha már az ottani média elhallgatja előlük, hogy milyen veszélybe sodorta őket a mostani politikai vezetés, mi nyissuk fel a szemüket.  Legyen egy szabad adó amelynek révén a németek megtudhatják az igazságot, hogy mi lehet a vége ennek a migráns imádatnak,  migráns dédelgetésnek.  Meg kell tudniuk, hogy ha sikerül is velük  megismertetni az angol vécé használatát ez a kevés az integrációhoz.

Mint ismeretes a korabeli szabad európát az amerikai kongresszus finanszírozta. Kevés az esély arra, hogy egy ilyet most megtámogatnának. Mi viszont tartozunk azzal a németeknek, hogy feltárjuk előttük az igazságot. Hogy megismertessük velük, Merkel nagyot tévedett amikor önként és dalolva becsábította, rájuk szabadította a menekülteket.  Ha igaz, most 85 millió nehéz sorsú arab és afrikai fontolgatja, hogy az embercsempészek hálójába veti magát.

Kell, nagyon kell egy Szabad Németország hiteles média, rádió és televízió. Ahol nem egy hétig rágják meg, hogy a szilveszteri erőszakoskodásokat, molesztálásokat hírül adják. Hogy ne hagyjanak időt a tettesek eltűnésének. Hogy a rendőrök e a politikai kurzus diktátuma szerint kezeljék a közönséges bűnözőket.

Most találtam meg a hajdani SZER jól ismert szignálját. Szerintem ez használható, már csak egy jó stáb kell, német ajkú és egy rádióadó stúdióval. Ahogy ismerem a bajor miniszter elnököt még helyet is adna ennek a rádiónak.

Aki még többet akar tudni ebben a témában., olvassa el holnap az Északban azt az interjút amit Nógrádi György professzorral, az ország megismertebb nemzetközi tekintélyű biztonságpolitikai szakértőjével készítettem.