Vitalitás és Életerő Emődön

imageEmődre látogat Béky László és munkatársai
Béky László, az Echo Tv, Vitalitás, azaz Életerő című műsorának szerkesztő műsorvezetője Pocsai Enikő polgármesterasszony meghívására városunkba látogat. A neves természetgyógyász,jó ismeretségüknek köszönhetően vállalta el, ezt a mindannyiunk számára hasznos,egészségmegőrző tanácsadást,amelyre munkatársai is elkísérik majd. Béky László,aki ma Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza, elnöke az Alternatív Orvos- és Természetgyógyászati Egyesületnek,és tagjai a Magyar Újságírók Szövetségének.
Évtizedek óta foglalkozik a szervezet mikrobiologiai harmóniájával,valamint a krónikus betegségekkel,ezek összefüggéseivel, és a természetes gyógymódokkal. Öt szakirányú egyetemi diplomával rendelkezik,amelyet kilenc GYEMSZIETI Természetgyógyászati diploma egészít ki.
Ezek: alternatív mozgás-,és masszás terapeuta,alternatív fizioterapeuta,életmódtanácsadó és terapeuta,fitoterapeuta,szemtréner,reflexológus,bioenergetikus,akupresszőr,füladdiktológus. Mindezekből állami vizsgabizottsági elnök és szakértő.
Béky László munkatársai is részt vesznek a közönségtalálkozón,ahol megismerhetik az érdeklődők Rácz Éva fejlesztő-,és kutatómérnököt,aki az év természetgyógyásza volt 2014-ben, Bichis János gyógygombaszakértőt, és Bálint István természetgyógyászt, aki a szervezet energiagazdálkodásával foglalkozik. E neves csapat szeretné hasznos, hosszútávra szóló egészségmegőrző tanácsokkal ellátni majd a kedves érdeklődőket.
A neves természetgyógyász szívesen tesz eleget a felkérésnek, mivel a város vezetője is fontosnak tartja a lakosság testi-lelki egészségének megőrzését.
Ez a program ,amely 2016. február 12-én 10 órától kezdődik Emődön az Igazgatási épület (Hunyadi u. 27.-29.) emeleti termeiben, teljesen ingyenes. Nemcsak azok érdeklődhetnek a program iránt,akik különböző bel-,bőrgyógyászati és asztmatikus panaszaikra keresnek megoldást,hanem azok is, akik fontosnak tartják az egészség prevenciót, azaz nem szenvednek betegségekben. A nap folyamán, személyre szabott tanácsokat kaphatunk, egészségmegőrző előadásokat hallgathatunk,és megismerkedhetünk Béky László meghívott munkatársaival, akik segítségünkre lehetnek egészségügyi problémáink megoldásában!
Reméljük,hogy egy hasznos, “egészséges” napot tölthetünk el így a polgármesterasszony jóvoltából!
Márton Zsuzsa