Miskolci albérletet keresnek – referenciával, olcsót – aki tud segít nekik

Tele vagyunk előítéletekkel. Ezeket hol tapasztalati úton hol pedig csak hallomásból szerezzük be. Ez alól magam se vagyok kivétel. Tényleg durva volt az a bizonyos vicc amit egy egyetemi felvételi lapra csempésztek. Ronda módon leírom – mi az a három szó amit nem szívesen hallanánk egy romától. ….szakállas – azt ugye – jó reggelt kedves szomszéd. Jómagam még inkább borzasztóbbnak tartom, amikor úgy egymásköz mondogatjuk, …. ismerek egy rendes zsidót vagy rendes cigányt. Szinkron tolmácsolásban – hát köztük is akadnak rendesek. Túl koros vagyok már ahhoz, hogy ezeken fennakadjak, a békesség kedvéért ilyenkor egy mélyet hallgatok. Ezen már az ördög se tudna változtatni.

Egyébként a lényeg – ismerek egy rendes roma családot. A dolgos férfi a miskolci Boschban  dolgozik, szép jövedelmük van . A feleség rokkantnyugdíjasként szintén dolgozik a gyermekük tanul. Két hónapja keresnek albérletet, kétszobást a város bármely részében , de mindössze havi  negyven ezer forintra vannak kalibrálva. Plusz a rezsi. Nem először szembesülnek azzal, hogy ha meglátják őket csak azt hallják. a lakás ki van adva. Az előző albérletet és a mostanit is rendesen fizetik viszont spórolni szeretnének. Ha meglátják őket , nem a fészekrakós kategória.

Ha valaki tud számukra megoldást, ajánlatot kereshetik a családot a következő telefonszámon: 06 70 643 8285 ha bővebb információt szeretnének róluk vagy pontos referenciát engem is kereshetnek.

A fenti kép pedig nem más mint a legújabb Barbi babák sorozata. Mára sikerült elérni, hogy minden bőrszínben, nációban gyártják. Egy kis lépés előre. Hátha gyerekkorban könnyebben megbarátkozunk a valósággal, hogy nem vagyunk egyformák. Akik ezt megpróbálják összemosni a migránsáradatról kialakult véleményemmel csalódni fognak.  Híve vagyok az ország körbebástyázásának, tudom, hogy az újkori multikultúra veszélye ami ránk veselkedik szörnyű következményekkel jár.

Aki pedig segítene Bódiéknak a lakásbérlet keresésében tárcsázzanak!