Egy titkos kísérlet –  magunkhoz vonzottuk a bajt- vérfagyasztó sikoly – átmentünk egy másik dimenzióba

A Cern egyik fizikusa beszámolt egy titokban zajlott kísérletről melyben dimenziókaput nyitottak a kutatók egy másik világba!

“A Cern vezető fizikusa néhány napja összehívott minket egy megbeszélésre. Dr. Chung a megbeszélésen bejelentette, hogy olyan kísérletet fogunk végrehajtani, amihez fogható még nem volt a történelemben. Mindenki érdeklődve várta, hogy mi lesz az. Dr Chung lassan belekezdett: Azzal kezdeném, hogy tulajdonképpen azért létesült a laboratórium, hogy egy napon ezt a kísérletet elvégezzük, ez a nap most jött el. Dr Chung vázolta a kísérlet lényegét majd a laboratóriumba mentünk ahol rögtön neki is kezdtünk az előkészületeknek.

Mikor minden készen ált jött Dr Chung utasítása “Indítsa az első részecskét.” Néhány pillanat múlva lehetett hallani, hogy a gáz megindul a rendszerben és elindult a közel 20 mérföldes útjára. “induljon a második részecske” jött a parancs. Egy másik hangot lehetett hallani ahogy a gáz a másik irányba is elindul. 30 TeV emeltük az energiát majd 35-re. Jött az utasítás “menjünk fel 40-re.” Egymásra néztünk és egyre nagyobb aggodalommal figyeltük, hogy mi fog történni, de nem következett be robbanás. Ahogy a két részecskefelhő süvítő hangot adott ki mikor egymás mellet elhaladt, már tudtam, hogy ez a kísérlet tényleg más lesz mint eddig. Éreztük, hogy a helységben egyre magasabb a hőmérséklet. “Állítsa le a gépet le! Melegszik robbanás lehet” jött az utasítás. Majd rögtön utána egy másik “Várjon a maghőmérséklet nem változott csak a szobában ment fel a hőmérséklet. Folytassuk” Nem tudjuk hogyan, a szobában a megszokott 20 fok helyett 35 fok volt, de már semmi nem számított. Ütköztetést megkezdeni” Jött az utasítás. 3,2,1.

Vakító fény töltötte el a helységet olyan, amit még egyikünk sem látott, a hőmérséklet hirtelen visszaesett 20 fokra. Hirtelen egy vérfagyasztó sikoly jött a fényből majd minden elcsöndesült.

Dr Chung lassan felocsúdott és csak ennyit mondott “Kaput nyitottunk egy másik dimenzióba erről a kísérletről senkinek sem beszélhetnek”

Forrás: beforeitsnews.comh