Volt egy üzleti találkozó – rendszeressé teszik – s ma este már farsangolnak – jelmezben megy a buli – az Ádám kosztüm már foglalt,  Éváé még szabad

image image image imageMa egy hete még egy csodálatos üzleti találkozónak adott helyet a Vécsecyti, Abaúj gyöngyszeme a Hernávécsi kastélyszálló. Takács Tibor a Hotel tulajdonosa újságolta: telt házas rendezvényük volt, s szinte minden szakma képviselte magát. Mindenki elégedett volt, mert az üzleti élet prominensei kölcsönösen előnyös megállapodásokat kötöttek egymással ezen a hétvégén. Akit érdekel, itt majd megnézheti kik voltak azok akik összekötötték a kellemest a hasznossal és termékeiket, ajánlataikat egy-egy bemutató keretében prezentálhatták az érdeklődőknek. Annyira sikeres volt a rendezvény, hogy a résztvevők legalább három havonta szeretnének egy-egy hasonló üzleti konferenciát.

S ami új – ezen a hétvégén viszont már farsangi bál lesz a Hotelben. Aki tud, jöjjön, még van egy két szabad szoba. Aki marja kapja alapon. S bár a jelmez kötelező, elegendő ha a kedves vendég megjátssza magát és csak a fizetéskor fedi fel a kilétét.

Takács Tibor mindenkit szeretettel vár.