Sunyi háború – a mai Északban – a trójai falóként betolakodó ménesek – cikk-cakk a polgárháború felé  – ha kedd akkor Belgium

image image image image

Magamtól ritkán szoktam idézni. Bár megérdemelném. Néha nekem is vannak jó gondolataim. Ez a cikk a mai újságban már megjelent a kettes oldalon. Ez egy tömör összefoglaló amit az ember első felindulásában ír. Innentől tessék oldvasni…

“Háborúba keveredtünk. Európát megtámadta a terrorizmus. Párizs után Brüsszelben is békés polgárok estek áldozatul a fanatikusok robbantgatásainak. Ilyenkor csak eszembe jut, hogy mennyi ilyen és ehhez hasonló tragédiát éltem át a tévé előtti fotelben. A New-yorki kereskedelmi központ és a londoni Metro felrobbantását is csaknem élő adásban izgultam végig. Korábban a baszkok és az ír katolikusok szászszámra gyilkoltak ilyen sunyi eszközökkel. Először Izraelben szembesültem azzal, hogy milyen lehet együtt élni az állandó rettegéssel. Minden boltajtóban kinyittatták a táskámat, hátha találnak benne valami gyanúsat.

Nyugat-Európa végein már elszabadult a pokol. A meggondolatlan multikulturalizmus csirái permanens feszültséget gerjesztenek. Furcsa háborúba keveredtünk. Nem ismerjük a támadókat. Nem tudjuk, legfeljebb sejtjük, hogy kik azok, akik a kontinensünk civilizációját akarják megsemmisíteni. Az ördögi tervük minden valamennyi világvallás eszméitől idegen.

Hazánkban is fokozott készültséget rendeltek el a stratégiailag fontos pontokon. Európa szerte felfegyverzett rendőrök és a katonák sétálnak az utcákon. Miközben a máskor forgalmas utcák elnéptelenedtek. A támadók azt is hihetik, győztek. Remélem ez a tévedésük lesz a vesztük.”

Mivel a lap nincs gumiból, s meghatározott méretre kell írni, most itt aztán folytatom. Kezdem azzal, hogy a terrorizmus nem újkeletű. Pontosabban, hogy játsszak a szavakkal – az Irgun kommandósai ilyen technikával harcoltak Palesztinában az Izrael állam megalapításáért az angol gyarmatosítók ellen. Tudom, rossz a párhuzam. Ficamos.

Az, hogy Merkel asszony az első számú felelős a menekültáradat megindításában az köztudomású. A németek lassan, de felocsúdnak a rémületből és remélhetően helyre teszik a dolgokat. Franciaország viszont csávába került az angolokkal együtt. Volt gyarmataik baráti  népét már tudják haza, vissza gyömöszölni. Együtt kell élniük a szocializációban és egyéb ügyekben elmaradott népekkel. Náluk is mint Belgiumban egyre több az olyan városrész ahol a rendőrök csak csapaterővel mernek cirkálni. Ráadásul a balga belgák máig se engedélyezik az éjszakai razziákat, házkutatásokat, rajtaütéseket. Komikus. Hagyják, hogy a gyilkosok nyugodtan kipihenhessék magukat. Akik ennyire naivak, s nem képesek az ellenség harcmodorához alkalmazkodni pusztulásra vannak ítélve.

Hogy mi van most azt a sajtó részletesen ecseteli minden órában. Ám a nagy kérdés, mi lesz majd, mi történhet még ezek után. Jómagam nem vagyok optimista. Tudom, ami bekövetkezhet az meg is történik.  A terroristák akár mennyire is éberek vagyunk megszerzik a piszkos atomot,  a nukleáris bőröndöt. Nekik semmi se drága.

Sokféle vegyi fegyver van amit könnyen megszerezhetnek és megmérgezhetik a levegőt és a  vizet . Ők káoszt akarnak. Céljuk, hogy rettegjünk féljünk a metróban, a színházban és a parkokban. Innen, ha a hatóságok nem lesznek elég erélyesek és a polgári demokrácia játékszabályai szerint  küzdenek védekeznek a sunyi gyilkosokkal szemben akkor bekövetkezik az amit rajtam kívül sokan megjósoltak. A nyugati polgárok megszervezik a saját védelmüket. Önerőből rohanják le a sötétebb bőrű betolakodókat. Kitör a polgárháború. S elszabadul a pokol.

Az ördögi terv már régen kész. Európa elkényelmesedett, a jólét pillanatnyi ára, hogy demográfia szempontból képtelen vagyunk a reprodukciónkra. A menekültek viszont képesek. Három négy utódig meg se állnak. Számukra nem aggasztó, hogy a gyermekeiket el kell tartani, fel kell nevelni. Fordított a gondolkodásuk. Az utódokban látják az anyagi jövőjüket.

Mit kellene tenni. Nos, lassan , remélhetően Magyar mintára megerősítik Európa határait. Gátat vetnek a népvándorlásnak. Ez viszont még nem garancia arra, hogy a ma már trójai falóként beáramló ménesek nem kapnak jelet egy újabb terrortámadásra.