Máris itt az újabb fotó – Vécseyek a Vécsecityben – jön a TT – Takács legyek ha erre nem megyek el – familíáris bulik Hernádvécsén

imageimageAz első találkozás – a történelmi Vécsey család hol is máshol találkozna mint a Vécsecity Kastélyhotelben, Hernádvécsén. Dr. Takács Tibor időnként lehetetlennek tűnő dolgokat talál kis, hogy aztán mindezt megvalósítsa. Most például azt fontolgatja, hogy a Takács famíliát is összerántja egy nagy találkozóra. Hernádvécsére, ahol mindenki bemutatkozhat – hogy Takács vagyok.  A nagy TT a Takácsok találkozójára már most jelentkezhet Takács Tibor doktor úrnál. A résztvevők szavazata dönti el az időpontot. Takács legyek ha erre nem megyek el…..

Az “első vacsora” a Debrecen étteremben, ahova az egykori Vécsey kastélyon, a Hotel Vécsecity központi épületén keresztül vezet az út.
Rohonyi Anikó és Fekete Zsuzsa (1. kép), Vécsey Tamás és felesége (2. kép), Vécsey Róbert és családja (3. kép) és Vécsey Zoltán és felesége (4. kép).
Három Vécsey generáció ott, ahonnan a történelmi család gyökerezik, s ahol még sohasem voltak együtt. Hernádvécsén, Abaújban, a most két éves Vécsecityben.

image image