Telekom ajánlat -kódolatlan csatornák  – Jim Jam is köztük

A JimJam az óvodáskorú gyermekek egyik kedvenc csatornája.
Az izgalmas sorozatok kedvelői is megtalálják kedvenceiket nálunk.
Filmek minden mennyiségben, ez a Filmbox.

Mesék, sorozatok, filmek: ezzel kedveskedünk áprilisban ügyfeleinknek!

JIM JAM KÓDOLATLANUL: 2016. ÁPRILIS 1.–MÁJUS 2.

A gyerekeknek szóló mesecsatornát minden digitális TV – előfizetőnk kódolatlanul nézheti áprilisban a 7-es programhelyen, egyéni csatornasorrend esetén Bónusz csatorna néven vagy akár a TV GO-n keresztül!

A JimJam az óvodáskorú gyermekek egyik kedvenc csatornája. Itt találják a kicsik kedvenceiket, mint például a Thomas és barátai™; Bob, a mester™; Pingu™; Barney™; Angelina Balerina™ és Sam, a tűzoltó™. A JimJam népszerű műsorai között szerepel Gombby zöld szigete, És te mit gondolsz, Bűbáj, Eric Carle: a telhetetlen hernyócska és más történetek is, valamint még számos exkluzív premier sorozat, mint például Mighty Pups, Abu a kis dinoszaurusz és a My Animal Friends. A JimJam ösztönző, vidám és biztonságos környezetet kínál a kisgyermekek részére.

AXN CSATORNÁK KÓDOLATLANUL: 2016. ÁPRILIS 1.–MÁJUS 2.

Az izgalmas sorozatok kedvelői is megtalálják kedvenceiket nálunk. Áprilisban az AXN (61-es csatornahely) , AXN Black (165-ös csatornahely) és az AXN White (166-os csatornahely) csatornákat minden digitális TV előfizetőnk nézheti előfizetésétől függetlenül, akár a neten TV GO-n!

Ebben az időszakban olyan országos premiereket láthatnak a nézők, mint A játékos – Fogadás életre-halálra, a Mad Dogs – Kutyaütők vagy a Mindörökké.

Az országos premierek mellett az AXN-en áprilisban indul a Hidegsebész (Body of Proof) 3. évada, a ma már klasszikusnak számító Gyilkos elmék pedig a 11. évaddal tér vissza. A halhatatlan halottkém kedd esténként tovább kutatja öröklétének titkát a Mindörökké áprilisi részeiben. Szerda esténként folytatódik A játékos – Fogadás életre-halálra című sorozat is, melynek egyik főszereplője a hollywoodi sztár, Wesley Snipes. A játékos kalandjai után érkezik a Mad Dogs – Kutyaütők baráti társasága a képernyőkre, akik egyre nagyobb bonyodalmakba keverednek a belize-i vakáció során.

Az AXN Black műsorán április 13-án érkezik a Skorpió – Agymenők akcióban című sorozat, amelyben Walter O’ Brien és különc zsenikből álló csapata segít az amerikai belügyminisztériumnak felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. Április 17-től pedig a Gyilkos elmék: Alapos gyanú című sorozatot láthatják a nézők.

Az AXN White csatornán a Rex felügyelő – Elit alakulat második évadával tér vissza a közönségkedvenc rendőrkutya. A Mission: Impossible – Titkos nemzet színésznője, Rebecca Fergusson pedig Anglia uralkodónőjeként látható A fehér királyné című angol sorozatban.

FIMBOX CSATORNÁK KÓDOLATLANUL: 2016. ÁPRILIS 22.–ÁPRILIS 24.

Filmek minden mennyiségben, ez a Filmbox. Egy áprilisi hétvége tele a Filmbox csatornák izgalmas kínálatával. Digitális TV előfizetőink kódolatlanul nézhetik a Filmbox Prémium (170-es csatornahely), Plus (171-ös csatornahely) és a Filmbox Family (172-os csatornahely) csatornákat!

FilmBox Premium – Mozi ínyenceknek

A FilmBox Premium különleges kínálatot biztosít az igazi ínyenceknek: díjnyertes filmek, és prémium válogatás a legjobb európai és tengerentúli alkotásokból. Nagy színészek, legendás rendezők művei a képernyőn.

FilmBox Plus – A határ a csillagos ég!

A FilmBox Plus-szal napi 24 órában élvezhetőek a legjobb akciófilmek és komédiák. Ha kell egy kis plusz…

FilmBox Family – Együtt a család

Időtlen szórakozás kicsik és nagyok számára! A FilmBox Family összehozza az egész családot az örökzöld klasszikusok, a legújabb mozi sikerek, a sorozatok és szórakoztató rajzfilmek segítségével! Mindez erőszak és reklámok nélkül.

NAGYVILÁG MINICSOMAG

Rendeld meg a Nagyvilág minicsomagot, ha további ismeretterjesztő, életmód vagy idegen nyelvű csatornákat néznél!

Részletek

FILMVILÁG MINICSOMAG

Rendeld meg a Filmvilág minicsomagot, hogy a kódolatlan időszak után is követni tudd a JimJam, az AXN Black és White, vagy a Filmbox csatornák műsorait.

Részletek

HBO MINICSOMAGOK

Nézz prémium filmeket és sorozatokat akár 5 csatornán és válogass az HBO GO online videotárának több száz órányi kínálatából!

Részletek