Erőszakos földönkívüliek – értelmesek, mert nem akárkit erőszakolnak meg – hová viszik az eltűnteket – már a spájzban vannak

Hiszek a földönkívüli értelmes lényekben.  Nagy UFO hívő vagyok. Volt egy időszakom amikor azzal az amerikás magyar úrral leveleztem, aki állítólag a kongresszusban is felszólalt a földkívüliekkel kapcsolatos veszélyekről. Árultuk a hangfelvételt – természetesen magyarul. Kár, hogy az úr neve nem jut eszembe. A kazettából viszont maradt még néhány. Amikor a Kossuth Szálló Vörös termében megrendeztük az UFO kiállítást nagyon sok fogyott ebből a hangfelvételből.

Tovább megyek volt két harmadik típusú találkozásom. Nem a Pataki Attila formájú. Mivel egyszer sem voltam egyedül a velem lévők tanúsíthatják. Az első a nyolcvana évek derekán esett meg, hogy Budapestről hazafelé tartva a lányom észlelte – egy hosszúság szivar alakú , rakéta formájú  jármű tankolt a magasfeszültségű vezeték mellett. Állt. Többen is megbámulták. A másik, amikor a kiállítást megelőző napon ellátogattak a házunkba. A történet bonyolult, semmit nem láttunk. Viszont olyan járkálás, jövés menés volt  a lakásban az éjszaka közepén amire mindannyian felriadtunk. Egyébként a teljes UFO kiállítása anyag, még azok a tárgyak is amelyeket Amerikából kaptam kölcsön otthon őriztük. Gondolom megnézték majd magukban röhögve visszamentek ahonnan jöttek.

S miket hallunk ezekről mostanában. Állítólag gén frissítés céljából spermát gyűjtenek, asszonyokat rabolnak és erőszakolnak meg.Mindannyian egybehangzóan  – persze hipnózisban – ugyanazt a verziót mesélik. Egyformán emlékeznek a kinézetükre és hasonlóan mesélik el a különös nemi aktust. Szakemberek szerint ma már ezzel a technikával nagyon sok földönkívüli él köröttünk. Az eltűnt és hiába körözött személyek többségét ők rabolhatták el s vihették el egy másik idegen bolygóra.

image image