Görög Zita kalandozása egy ékszermanufaktúrában

Bár alapvetően nem minden nap hord kiegészítőket, ha kedve támad, szívesen felvesz egy-két különleges darabot. Sőt, nemrég egy ékszerkészítő műhelybe is ellátogatott, ahol ékszerészként is kipróbálhatta magát a csinos műsorvezető.

Görög Zita a napokban a Trendmánia stábjával ellátogatott Feil Attilához, hazánk egyik legkiválóbb gyémántgyűrű specialistájához, hogy filmet forgassanak az aktuális gyűrű trendekről. Zita, elmondása szerint nagyon jól érezte magát a forgatás alatt, ahol nemcsak betekintést nyert egy ékszerműhely kulisszái mögé, de meglepetésére maga is kipróbálhatta a szakma néhány kulcsfontosságú lépését az ékszerkészítő mester segítségével.

„Fantasztikusan éreztem magam a forgatás alatt, kedves emberekkel voltam körülvéve, szuper hangulatban zajlott a felvétel. A gyűrűk csodálatosak, és remek dolognak tartom, hogy már itthon is van arra lehetőség, hogy egyedi gyűrűket készíttethessünk magunknak” – mesélt élményeiről a csinos műsorvezető. Az élmény Attilának is maradandó emlék marad, aki szerint Zitából remek kis inas válhatna a manufaktúrájukban. „Zita nemcsak nagyon csinos, de meglepően ügyes is, jól megoldotta a feladatot. Szeretettel várjuk inasnak, ha megunná a műsorvezetést” – érvelt viccesen a szakember.

Zitától megtudtuk, hogy az évszaktól is függ, mit vesz fel, mihez van kedve.

„Más-más kiegészítőket viselek télen és nyáron is. A melegebb időben jobban szeretem a gyöngyösebb, csillogósabb ékszereket, míg télen inkább a színesebb, bohókásabb vagy a nagyon romantikus darabok fognak meg igazán” – árulta el Zita, aki még azt is hozzátette, a FEIL-nél csupa gyönyörű egyedi gyűrűvel találkozott, amelyek az ő ízlésvilágához is közel állnak.

Zitát különösen elbűvölte az a darab, amelyben a világ gyémántjainak 1%-ából ragyogott egy.

A gyémánt eljegyzési gyűrűk ma is uralkodó trendnek számítanak. Napjainkban a Forevermark számít a világ egyik legexkluzívabb gyémánt márkájának, melyek Magyarországon is elérhetőek.

image image image image image