Jó ha tudja – a legjobb magyar orvosok – mit kínál a Citi bank – mi az amit komolyan kell venni
Ehhez a hírhez hozzátenném, hogy két esztendeje az Észak is megszavaztatta, kik a legjobb orvosok a megyében. Sikeres akció volt. A pácísensek döntöttek. Kíváncsi vagyok országosan kik állnak a topon.

Toplista: a 100 legjobb magyar orvos

Ezt ne hagyja ki! Most először jelenik meg Magyarország legfontosabb listája a Haszon magazinban: A 100 legjobb magyar orvos. Több hónapos munkával egy helyre gyűjtöttük a szakma krémjét. A lista nem páciensek és médiasztárok véleménye alapján állt össze, hanem a szakmában dolgozók ajánlásaival. A legújabb Haszon magazin mától az újságárusoknál! Ha digitálisan szeretné elolvasni, ITT vásárolhatja meg. Ha kedvezményesen előfizetne a magazinra, azt ITT teheti meg.

A légiirányítók keresnek a legtöbbet  – itt viszont szerintem a befizetett adó szerint rangsorolnékh

A friss hivatalos állami statisztika szerint a legjobban kereső szakma a légiirányítóké, havi átlag 1,7 millió forintos fizetéssel. Ez 30 százalékkal több, mint a miniszterek, politikusok csoportjának 1,2 milliós átlaga. Harmadik helyen a tőzsde- és pénzügyi ügynök 963 ezer forinttal. A nem vezetői pozíciók közül kiemelkedik az informatikai termékek értékesítője 814 ezer forinttal – derül ki a Világgazdaság gyűjtéséből.

Fékezi a brexit a kelet-európai gazdaságokat

A korábbi előrejelzéseknél valamivel lassabb növekedés várható jövőre Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságaiban a brit népszavazás áttételes következményeként. A Capital Economics 0,25-0,50 százalékpont közötti mértékben visszavett a GDP-növekedési előrejelzésekből. Ennek oka, hogy a gyengébb euróövezeti növekedés valószínűleg negatív hatást gyakorol a közép- és kelet-európai exportra. Az elemzőház Magyarországon 2,3 helyett 2, Lengyelországban, Szlovákiában 3,5 helyett 3, Csehországban 3,3 helyett 2,8 százalékos bővüléssel kalkulál. Drámai lassulás ezzel együtt nem valószínű.

Nem volt létszükség Irak katonai megtámadása

Nagy-Britannia úgy csatlakozott 2003-ban az iraki hadműveletekhez, hogy lett volna még lehetőség az akkori iraki rezsim fegyverzetének békés leszerelésére – állapította meg az iraki háború hátterének feltárására hét éve kezdődött hivatalos brit vizsgálat. A tizenkét kötetes jelentést most ismertették. Sir John Chilcot egykori magas rangú diplomata szerint a katonai intervenció Irakban “egy bizonyos időpontban” szükségessé vált volna, de 2003 márciusában Szaddám Huszein akkori iraki diktátor rezsimje nem jelentett közvetlen fenyegetést.

Lassul az áremelkedés az ingatlanpiacon

28 százalékkal nőtt egy év alatt a használt lakások kínálati ára, ám a növekedés üteme mérséklődött – derül ki az ingatlan.com statisztikáiból. A portál szakértői 50 ezer magánszemély által feladott hirdetést elemeztek. Budapesten 26 százalékkal, 418 ezer forintra nőtt egy év alatt a négyzetméterenkénti átlagár. Az első negyedévhez képest viszont csak 3 százalék volt a plusz. Az új építésű lakások átlagos négyzetméterára országosan 20 százalékkal emelkedett egy év alatt, az előző három hónaphoz képest 4 százalékkal. A cég elemzője szerint az idei mérsékelt áremelkedés a kínálat bővülésével magyarázható.

Megszenvedi a Wizz Air a brexitet

A brit népszavazást követően két nap alatt közel 30 százalékot esett a Wizz Air részvény árfolyama. A mélyponton Váradi József vezérigazgató 20 ezer részvényt vásárolt 283 ezer fontért. Majd 20 százalékkal feljebb kúszott az árfolyam. A csökkenés oka, hogy a Wizz Air erősen függ a brit piactól. Teljes forgalmuk tizedét a londoni reptéren bonyolítják le, az összbevétel szintén tizede Nagy-Britanniából jön. Emellett a cég pénzügyi eredményét euróban teszik közzé, míg a bevétel jelentős része fontban keletkezik, ami gyengül. A Wizz Air célárának átlaga még mindig 28 százalékkal magasabb a jelenlegi árfolyamnál elemzők szerint.

Enyhül az osztrák-magyar feszültség a határon?

„A probléma megoldódott.” Ezt a választ kapta a bécsi Die Presse napilap munkatársa magyar kormányzati körökből az osztrák-magyar határon kialakult konfliktusra. Először az osztrákok akasztották meg az autópálya forgalmát ellenőrzésekkel a migrációs helyzetre hivatkozva. Erre válaszul a magyarok tették ugyanezt az osztrákok szerint jogalap nélkül. Az optimista magyar reakció ellenére állítólag munkacsoport alakul a probléma kezelésére.

Rekord magasságban a futball vb jegyárai

A 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság döntőjére a legdrágább jegy 1100 dollárba (305 ezer forint) kerül. Ekkora összeget még sosem kértek a drukkerektől a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség rendezvényein. Az eddigi csúcsot a 2014-es vb döntője tartotta, amelyre 990 dollár volt a legdrágább belépő. Megfizethetőbbek lesznek a csoportmeccsek jegyárai, melyek 105 dollártól (körülbelül 30 ezer forint) indulnak. Az orosz szervezők azt ígérik, hogy a helyiek jelentős kedvezményekkel juthatnak be a stadionokba.

Árfolyamok

Euró 316 =
Svájci frank 292 ↓
Dollár 285 ↓
2016. július 6. 22.05.

+1 “A mosoly hatalom! Éljen vele. ®”

Katasztrofálisan rosszak a magyar emberek fogai – és ebben sajnos a közszereplők rossz példával járnak elöl. És ez nem pusztán esztétikai kérdés! Mit tegyen az, aki mostantól jobban oda szeretne figyelni a szájhigiéniára? A rendszeres fogmosás az első lépés, de nem elég. El kell menni fogorvoshoz: ha van probléma, azért, ha nincs, akkor pedig azért, hogy ne is legyen! Tegye meg az első lépést…, keresse fel a  Czinkóczky Implant Központot és győződjön meg róla, hogy a fogorvos nem szörnyeteg, éppen azokat tartja távol! Kérje az ún. FOGadás csomagot ITT. (x)

+ 2 Kiemelkedő betéti kamatok a Citibanktól

A Citibank kiemelkedően magas lekötött betéti ajánlatai egyszerűen és kockázatmentesen szolgálják az Ön vagyonának gyarapodását. Új forrásra, az alap- és kamatprémiumfeltételek teljesítése esetén elérhető kamatok: akár éves 5,50% 1 hónapra (EBKM: 5,50%), 3,00% 2 hónapra (EBKM: 3,00%), 2,25% 3 hónapra (EBKM: 2,25%). A betéti szerződés és a feltételek részletes leírását a Lakossági Kamat- és Díjfeltételek tartalmazzák. További részletek ITT. (x)

Vigyázat, hirdetés, alaposan át kell rágni a feltételeket. Magam is utána jártam, de annyira szigorúak a feltételek, hogy nem éri meg egyik bankból a másikba a költözködést. Ráadásul, a Citi bankot megvette az Erste.  Miskolcon nincs fiókjuk.

 

Ha Ön is kedveli a Haszon reggeli hírlevelét, kérjük, ajánlja ismerőseinek, üzleti partnereinek is! Kattintson ide!