Szerencsés ajándék a Napsugár bölcsődés  babáknak

imageA Napsugár Bölcsődébe hétfőn ellátogatott dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, hogy személyesen is megnézhesse, hogyan sikerült támogatni az apróságok mindennapjait.
A kicsikkel ugyan nem sikerült találkozni, hiszen ebéd utáni alvásukat töltötték éppen, de több szülő is jelen volt a látogatáson. Ez pedig nem véletlen, ugyanis a szülőkkel való jó kapcsolat fontos az intézmény számára, hangsúlyozta Parti-Józsa Tiborné vezető, hiszen a Szerencsejáték adománya mellett tőlük is rengeteg segítséget kapnak. Persze a „szerencsés” támogatásnak is jó helye volt, hiszen mindkét csoportszobai szárnynál kicserélték az öltözőszekrényeket. Az új, színes bútoroknak pedig hatalmas a sikere a gyerekek közt, szívesebben öltöznek, mióta ebben tarthatják a ruháikat.

Az új szekrényekre pedig szükség is volt, hiszen – mint elhangzott – az 1964-es átadásnál beépített bútorokat tudták végre lecserélni.
– Lokálpatriótaként nagy öröm számomra, hogy miskolci intézményeket tudtunk idén támogatni, az oktatási, nevelési intézmények egyébként is fontosak a cég számára az egész országban – mondta dr. Zsiga Marcell. Facebook