Vár a Gardrób a belvárosban – Maja segít a felfedezésben – turi butik ahol folyamatosan frissül a választék – Londonból szállnak a cuccok

Időnként nekem is túrhatnékom van. Valamikor még az ócskapiacon is körülnéztünk látja e valaki, hogy a használt holmik között matatunk. Mára valóságos sikk, nyugati “secondhand”  – azaz másodkézből szerzett cuccokból válogatni.  Aki olcsón és divatosan szeretné a ruhatárát váltogatni az ma már emelt fejjel látogatja ezeket a turi butikokat. Igazából érdemes is gyakran benézni, mert ahol folyamatosan frissítik a választékot pompás dolgokat lehet fellelni.

Miskolc belvárosában  most a Gardrób vezet a Kazinczy Ferenc utca elején. Itt most bárki, szinte tetőtől talpig felöltözhet. Nők és férfiak egyaránt találhatnak valamilyen különleges, márkás inget, kabátot vagy cipőt. A napokban itt szúrtam ki egy sárgás barna angol bőr , kézzel varrott félcipőt. Olyan Budapest márkájú mintával, ami jobb körökben akár kétszáz ezer forintot kóstál. Ezeket arról ismerni fel, hogy  egy jól kivitelezett bokszolás után finoman nyikorog minden lépésnél. A lábbeli mániások mint a régiséggyűjtők ilyen darabokat a vitrinben őrzik.

image
Maját keressék. Segít megtalálni a legújabb cuccokat.
image
Miskolc szívében az LGB Gardrób
image
Óriási a választék kabátokból
image
Jó helyen sok jó minden. Idő kell a felfedezéshez.

Nos, aki felfedező útra indulna, keresse a tulajdonost. Maja segít megtalálni az igazi cuccokat, amelyek egyenesen Londonból szállnak Miskolcra.