Jönnek a hirdetők – megpezsdült a piac – mi az amire rákattannak az olvasóim – Ferenc sztorija rekordot döntött

Kár is tagadni, a szantograf.hu egy üzleti vállalkozás. Egy olyan portál ahol a kellemest szinkronba lehet hozni a hasznossal. Itt kiélhetem a született és gyógyíthatatlan grafomániámat miközben az írásokhoz reklámokat is rakhatok. Nem panaszkodom, nem dicsekszem. Most ezekben a napokban élénkült a reklámozók köre. S egy kis számtan – ha semmi bevétele nem lenne a portálnak akkor is  a saját munkámat nem számítva a fenntartási költségek megközelítik a havi százezer forintot. Tehát az amit mindenáron ki kell termelni.  S most örömmel jelentem, hogy ezen a héten több új hirdetővel gazdagodott a portál.

pala
Kezdem a város legjobb palacsintázójával. Ez a Talon a Kazinczy Ferenc utcában az arab vendéglősök mellett. A palacsinták hatalmasak és a töltelékük változatos. Normál palacsintából hétre vagyok hitelesítve, ebből egynél befékeztem. Nem sokára feltesz, hányféle töltelékkel kaphatók.
image
Új hirdető még az angol használt ruházati bolt. A Gardrób. Találó név. Na ide érdemes bemenni. Tuti, hogy talál magának valót. Pénzt tessék vinni.
moso
A kép illusztráció. A Régiposta utca és a Bazártömb közötti parkolóba járok autót mosatni. Csuda praktikus megoldás. Ha oda leteszem a kocsimat, mire visszaértem már is tiszta. Rafinált megoldás. Ha mosatok, a városban ez a legolcsóbb kézi mosó akkor megtakarítottam a parkolási díjat. Tessék kipróbálni. Megbízható társaság, előtte nem kell a kocsiból mindent kirámolni. Ők is a portál hirdetői közé tartoznak.
image
Szintén új hirdető a portálon – a miskolci limuzin. Már ki is próbáltuk egy szülinap alkalmából. Szuper, ötletes nívós szolgáltatás. Ha valaki igazi meglepetést akar szerezni a szeretteinek keresse őket.
Csuha Ferenc1
Csuha Ferenc látható a képen. Ha hiszik ha nem ez a fiatalember volt a portál legnépszerűbb embere. Amikor elmesélte, hogy megtalálta Anita pénztárcáját,   üresen és visszavitte a hölgy pofon ütötte. Csak úgy. Rajta kereste volna a tartalmát. Érdemes e  becsületesnek lenni? Nos, erre a sztorira 24 óra alatt csaknem ötvenezren kattantak rá. Ha vissza akarja nézni – üsse be a keresőbe, Anita hálája… S az ilyen látogatottság nyomán megpezsdül a hirdetési piac. Ferenc szerencsét hoz, visz…

S ha Ön is kedvet kapott itt hirdetni – info@szantograf.hu  email címen elérhet.