Ki lesz a befutó – szurkolok Hillarynak – ideje már egy női elnök – Bill csak látogatási időben mehet az oválisba

Megkezdődött a visszaszámlálás. Hillary vagy Trump? Szívem szerint itt az ideje, hogy egy nő legyen a Fehér Ház ura. A választási hajrában fej fej mellett araszolnak. Clinton becses neje számunkra már egy nyitott könyv. Állítólag Billt is ő irányította Ő a család esze. S használja is. Nem olyan hisztis mint a hölgyek többsége. Amikor megesett Clinton és Mónika orális kalandja az oválisban meg se szólalt. Bizonyára egymásközt lerendezték a hálószoba négy fala között. Okosan. Hillary megértette, hogy egy futó kaland volt, ülve és esze ágába se jutott kockáztatni a first lady mivoltát. A válás szóba se jött.

Vagy Hillary tudatos bosszúállásra készül. Már régóta erre gyúr. Végső soron a külügyi tárcára is csak azért hajtott, hogy Billt újra bevigye a Fehér Házba.  Háztartásbéli státuszba. Egyébként a Clinton család lehet az első amely harmadszorra is beköltözhet ide.

S akkor Hillary elfoglalhatja az ovális irodát, ahová Billnek nem lesz bejárása. Csak látogatási időben.  S ha a hír kacsa is ,de jól hangzik, már a demokrata pártban keresik is a jóképű,  fiatal gyakornok fiúkat. Egyszerű házi kézi munkára.