Heti TV – Breuer Péter műsora hiányzik a Telekom kínálatából – lájkoljuk, osszuk meg a kérést –
breuer

Májusban kísérleti tévéadással indult a Heti TV, ami kifejezetten zsidó témákra fókuszál. A Breuer Péter vezette stúdió kifejezetten foglalkozik a zsidóságot foglalkoztató témákkal. Természetesen a zsidóságot és a más egyházak kapcsolatairól is tárgyilagosan tudósítanak. Az általános hírek mellett helyet kap a programban a hazai és a nemzetközi zsidóság mindannyiunkat érintő történései. Az ötletgazda – Breuer Péter szerint szükség van az ilyen tematikus csatornákra, amely az emberiség történetének egyik legfontosabb könyvére , a Tórára, a heti szakaszokra épül. Filmek és stúdió beszélgetések tarkítják a műsort. Az eddig adások iránt óriási az érdeklődés. S természetesen nemcsak a zsidóság körében.

Ugyanis a rendszerváltás óta is a volt keleti tömb országaiban hiányzik az izraelita vallás informális nyitottsága. A zsidóság megszokta a túléléshez szükséges rejtőzködő szokásait. A zsinagógák, az imatermek nemcsak egyszerű biztonsági okokból zárva vannak a kívülállók előtt. Miközben a történelmünk, sorsunk időnként tragikusan is de összefonódott a keresztény honfitársakkal. A kölcsönös elfogadottság, az egymás iránti tolerancia megerősítésére a Heti TV arra fókuszál majd ami a zsidóságot összeköti a magyar nemzettel.

Ám, hogy ehhez az adáshoz mindenki hozzáférjen, ne csak online formában, az interneten láthassuk támogatást várnak a kábelcsatorna szolgáltatoktól. Sajnos nem minden szolgáltató fogadja be a Heti TV programját. Szomorú és sajnálatos, hogy a német tulajdonú Telekom kezdetektől elzárkózik a Heti Tv elől. Az empátiájáról nevezetes Telekom egyszerűen kizárta a jövő évi kínálatából a Heti TV adását.

Kérünk mindenkit, hogy támogassa, lájkolja, ossza meg a kérésünket – hogy az ország legnagyobb vezető csatornaszolgáltatója vegye fel a Heti TV adását a listára. Szándékosan nem tesszük közé az elutasító levelüket, nem szeretnénk sérteni , bántani Európa német tulajdonú cégének a jó hírét. Akik kíváncsiak az adásra most online megnézhetik, mitől foszt meg minket a Telekom, amely köztudomásúan együtt érző, szolidáris s nyított a világ történései iránt. Mi sem bizonyítja jobban, hogy most a Berlinben élő magyaroknak felajánlotta a kedvezményes telefonhasználatot.  Pontosan 10 ezer forintot forgalmazhatnak ingyen, hogy megnyugtathassák itthoni szeretteiket karácsony előtt.

Tehát aki szeretné, hogy a Heti TV adásával bővüljön a Telekom csatorna kínálata ossza meg minden közösségi portálon a véleményét. S karácsony és újesztendő között egy villámdemonstrációval jelezzük a Telekom régi székháza előtt – hogy szükség van a Heti TV hiánypótló műsorára. S jelenleg a Telekom szolgáltatása az egyetlen amely a legszélesebb körben képes lefedni az országot.

Hajrá Heti TV, hajrá Breuer Péter !

A Mazsihisz elnöke Heisler András és Köves Slomo az EMI főrabbija együttes támogatásukról biztosították a kérés teljesítését.