Elefántcsapdába gurultam – vigyázz nagy gödör a nagy posta előtt – a rómaiak így építették az utat
utepites

Megsérült a Suzukim jobb első felnije és szép lassan szuszogva le is engedett a gumim. A futóművet még nem nézettem meg, de szerintem azóta egy kicsit félre húz a kormány. Talán jobbra, van aki szerint már régebben se balra.

A krízis-helyzet  pontosan pénteken reggel a miskolci nagy posta előtti buszmegálló előtt következett be,

Itt látszik a legjobban a süllyedés
Lehet, hogy ezt az olajfoltot magam idéztem elő ?
Szerintem ebben a jó időben az aszfalt is megsüllyed majd ha így lett alapozva

ahol a közelmúltban felbontották az utat. Majd az árkot betemették, s mint aki jól végezte dolgát magára hagyták az elefánt csapdát. Számos képet készítettem a helyszínről, totálban s közelről, óriási a mélyedés és semmi nem jelezte a veszélyt. Kérdésem, ki lehet a hibás?  Elsősorban jómagam, mivel vaksiként nem vettem észre a kátyúként funkcionáló gödröt. Másodsorban lehet egy felelőse is a munkavégzésnek aki elmulasztotta kitáblázni, megjelölni a veszélyforrást. Hogy a hozzám hasonló félévszázada vezető mazsolák idejében észrevegyék és kikerüljék a veszélyes útszakaszt.

Utolsó kérdésem, ilyen esetben – tanúk vannak – ki téríti meg a káromat. Súlyadó, autóadó, üzemanyagvétel utáni jövedéki termékadó rendezve, idejében befizetve. Ha ebből a csekélységből most valamennyit visszapengetnének megköszönöm.

Saját felvételeim a szakadékról!