Ausztrália NEM-et mond  – Júlia Ausztrália miniszter asszonya nem lacafacázik

Nem üldözni kell a bevándorlót, hanem tiszta vizet kell önteni a pohárba. Válasszon a két lehetőség közül  felelősen!  Ausztrália NEM-et mond!!!  És ez a második alkalom, hogy Julia Gillard ezt merte mondani!  Ez az ausztrál miniszter- elnöknőnek újból becsületére válik.

Ö aztán nem visszakozik, hanem megmarad határozott véleménye mellett. Értékelnünk kell honfitársai jogaiba vetett hitet.  Julia G. egy friss szellőhöz hasonlít, aki bátran és kitartással vezeti országát. Az egész világnak ilyen vezetőkre van szüksége!!!


Miniszterelnök Julia Gillard – Ausztrália:

 

Muszlimok, akik az iszlám sharia törvényei szerint akarnak élni, hagyják el Ausztráliát! Ezt újból hallhatták múlt szerdán, amikor a kormány a radikálisok ellen fordult, hogy a lappangó terror támadásoknak elejét vegye. Gillard ismét feldühítette az ausztrál muszlimok egy részét szerdán a következővel: támogatja a kémelhárítókat abban, hogy lehallgassák a mecseteket. Idézünk:   A BEVÁNDORLÓKNAK, KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK …fogadják ezt el, vagy távozzanak!   

Tarthatatlan állapot, hogy az ausztráloknak folyton nyugtalankodniuk kelljen amiatt, hogy vajon megsértettek-e éppen valakit vagy a kultúráját. A Bali szigeteken történt támadások óta észrevehetően megnövekedett a patriotizmus az ausztrálok nagy részénél. A mi kultúránk két évszázad sok küzdelme, megpróbáltatása és győzelme eredményeként fejlődött ki, melyet férfiak és nők vívtak, akik szabadságra vágytak. Az anyanyelvünk, országunk első nyelve ANGOL, nem spanyol, líbiai, arab, kínai, japán, orosz vagy bármilyen más nyelv. Aki itt akar élni, annak meg kell tanulnia a nyelvünket!!

Az ausztrálok nagy része hisz Istenben. Ez nem valamilyen keresztény, jobboldali, erőszakos politikai nyomás, hanem tény, mert ezt a nemzetet keresztény férfiak és nők alapították keresztény hitükre támaszkodva és mindezt érthetően és világosan dokumentálták is. Minden kétségen kívül helyes, ha mindezt hirdetjük iskoláinkban is.  Ha Istent nem tudjátok elfogadni, sértőnek érzitek, akkor azt ajánlom, hogy gondolkozzatok azon, hogy a világ valamelyik más részében keressetek új hazát, mert Isten a mi kultúránknak egy része, éljünk együtt

Mi el akarjuk fogadni a ti hiteteket és nem akarjuk megkérdőjelezni. Csak annyit kérünk, hogy ti is fogadjátok el a mi hitünket, hogy békés harmóniában tudjunk élni együtt. Ez a MI ORSZÁGUNK, a MI FÖLDÜNK, és a MI ÉLETFORMÁNK és azt akarjuk, hogy nektek is meg legyen minden lehetőségetek arra, hogy élvezzetek itt mindent. De ha nem tudjátok abbahagyni a panaszkodást, siránkozást és elfogadni a zászlónkat, fogadalmainkat, keresztény hitünket és életmódunkat, akkor azt ajánlom, hogy használjátok ki a nagyszerű ausztrál lehetőséget: ‘A TÁVOZÁS JOGÁT’. Ha itt nem vagytok boldogok, akkor menjetek máshova. Mi nem kényszerítettünk titeket arra, hogy idegyertek. Ti kértétek, hogy idejöhessetek. Tehát fogadjátok el az országot, amely befogadott titeket.

___________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentes a vírusoktól. www.avg.com