Ki mivel nyalakszik – ajándékba a jól sikerült tankolásért – ki az aki tudja a száját tartani

Ezt a fajta nyalókát sose kedveltem.  Ezt se vettem kaptam. Mert jól és szépen tankoltam.

Egy miskolci benzinkúton ajándékba adják a tankoláskor. Kézbe vettem, meggusztáltam majd számba vettem, kinek is adhatnám ajándékba. Ki az aki kedveli a nyalókát?

Közben  elgondolkodtam, ki lehet az teli eszű reklámos, marketinges aki ezzel akarja megvenni az autósokat. Vajon, ha most közhírré teszem , hogy ennél a kútnál minden vásárláskor egy ilyen szopogatni valót adnak akkor mennyien ugranak kocsiba ezért a kedves ajándékért. Jómagam elfogadtam, bár mondhattam volna, hogy nyalják ők. Csak azért nem tettem mert ott még azt hittem, ha kibontom és regisztrálok a lapos szájba omló cukorka papírjával valami komolyabb ajándék is nyerhető.Ám tévedtem. Így csak utólag üzenem – nyalják akik ezzel a gesztussal nyalakodnának.

Bontatlan. Kérdezem, ki az aki tudja tartani a száját – annak adom! Egyébként rá kellett volna írni, vezetés közben nem nyalakodunk.  Félkézzel vezetni, mobilozni veszélyes, a töltőállomás nem vállal felelősséget az ilyen esetek során bekövetkező balesetekért.  Egy amerikai ügyvéd már is kaszálna ezen.