Célok és Álmok Előadás Miskolcon   –  Felkészítés az Életre Program
A nagy csapat

dav
dav

Díjmentes képzés 10 és 20 év közötti fiataloknak – A 16 éves Dienes Martin vezetésével!

A Program egyik támogatója Fintor Zsolt

Fintor Duguláselhárítás Specialista

Az egyéni vállalkozás mára nagy céggé nőtte ki magát, ahogy nő a cégük, úgy növelik a társadalmi felelősségvállalásukat is.

Úgy döntettek, hogy a Felkészítés az Életre Programot fogják támogatni, ezért a DMA-nak segítve cégbemutatóval egybekötött előadást tartottak minap a miskolci Park Hotelben, ahol közel 50 fiatal vett részt az előadásokon.

A cégbemutatón tiszteletét tette Loopy (hívd LUPI-nak) a miskolci farkas, aki Miskolcon született és nagyon szeret csatangolni az utcákon és új barátokra szert tenni. A zenéről Dj Pappszy gondoskodott, volt szendvics és szomjoltó friss lúgos víz is.

 

A Felkészítés az Életre Programot Dienes Martin vezeti, aki 16 évesen írta A Nagy Ló-vé című könyvet. A könyv célja, hogy minél több helyre eljusson az, hogy miket kell tenni azért, hogy életrevaló fiatal legyen valaki.

 

A Felkészítés az Életre program célja:

Megtanítani a felnövendő fiataloknak saját képességeik szerint dolgozni, amivel itthon is boldogulni tudnak, elérik a céljaikat.

Tudásukkal értéket teremtenek és bőséges fizetséget kapnak érte.

 

A DMA miskolci üzleti klub minden hónap egyik szerdáján a program keretein belül díjmentesen képez 10 és 20 év közötti fiatalokat, azzal a céllal, hogy tapasztalatokat, gyakorlatias és alkalmazható tanácsokat adjon át a vállalkozás menedzsment területéről.

 

Bátorítják a fiatalokat arra, hogy tanuljanak sikeres cégvezetőktől, ezért minden hónapban egy vállalkozást, egy szakmát mutatnak be a helyi cégek. 2017. május 24.-én szerdán a Fintor Duguláselhárítás (www.duguláselhárítás.com) mutatta be hogyan dolgozik, hogyan lehet célokat kitűzni, hogy az álom valóra válljon, hogy Magyarországon igenis lehet boldogulni és sikereket elérni.

Fintor Zsolt előadása után, Fintor Anita a fantasztikus délután megszervezéséért kiemelt dicséretet vehetett át Dienes Martintól.

Dienes Attila előadást tartott célokról és álmokról, melyből kiderült, hogy az ember minden esetben eléri a célját és a képzelet messze felette áll a tényeknek.

 

Csatlakozott a Célok és Álmok című eseményéhez a Drogmentes Magyarországért Maraton is, akik négy hét futás után május 24.-én érkeztek Miskolcra. A maratonisták között fut két miskolci fiatalember Dienes Martin és Helmeci Márkó, akik teljesítményükért a DMA Dienes Management Academy elismerését vehették át.

 

A maraton immár tizenhatodik éve  2017. április 22-én Budapestről indult el.

A csapat kilenc főből áll, váltófutásban teljesítik a távot. Egyszerre négy ember fut, a többiek előadásokat tartanak iskolákban és füzeteket helyeznek ki a helyi üzletekben.

 

A csapat tagjai 42 nap alatt, összesen 2100 kilométert tesznek meg 320 település érintésével – tudta meg lapunk Tóth Gergely, a Drogmentes Maraton szervezőjétől.

A maraton során tartott drogmegelőző előadásokon szó esik a drogok káros hatásairól, ugyanakkor a célok és a kitartás fontossága is az előadás részét képezi.

 

A mappák, melyekben a füzetek is vannak, tartalmaznak egy megrendelő szelvényt, amin tudnak rendelni ingyenes oktatócsomagot a pedagógusok, és azok, akik előadásokat tartanak drogprevenció témában.

Tavaly az országfutás során több mint 170.000 embert értek el személyesen az üzenetükkel.

 

A Drogmentes Maraton védnökei között van például Beleznay Endre, Erdei Zsolt, Gálvölgyi János, Dr. Lenkei Gábor, Nick Árpád és Katus Attila. Az ország minden megyéjét érintik; a csapat június 4-én érkezik vissza Budapestre.

 

A Felkészítés az Életre Programhoz facebookon tudsz csatlakozni:

 

https://www.facebook.com/groups/314793105563566/