Jó csapatba kerültem – dedikálás az Erzsébet téren, pénteken öt órától – mindenből lesz amit idáig elkövettem

Pénteken dedikálunk Miskolcon az Erzsébet téren. Fedor Vilmos és Hajnal József között öt órától várom az Olvasókat az említett helyre. Az apropó az ünnepi könyvhét amelynek a menetébe ez is beletartozik. Ilyenkor jut eszembe könyvet írni nem kunszt. Ennél sokkal nehezebb és bonyolultabb egy jó kiadót találni és menedzsereket az eladáshoz. Ha ezen túl vagyunk hátra is dőlhetünk. Majd hanyatt is eshetünk ha meglátjuk mi haszna volt a nagy igyekezetnek.

Köszönet Kondás Vilmosnak a könyves császárnak ezért a jól sikerült plakátért. Ahogy elnézem jó kis csapatba kerültem. Ez a képem egyébként négy éve készült a Vörösmarty téri könyvnapon dedikáláskor. Hátha még ennek alapján felismernek most is.

 

 Tehát ha minden jól megy  kint vagyok a placcon. Viszek tollat és minden művemből lesz nálam néhány. Az ecetfák városa, A vasgyári medvetánc – ebből sajnos már nekem sincs, Torony magasan, Kádártól Castróig, Az Isten szabadságra ment, A kastélyos álom és ha valakinek kell a Gyurcsány szabadon is kapható majd. Sőt a Déli Hírlapos locsogunk válogatása is meg lesz. Aki tud jöjjön. A korábban vásároltakat is szignálom, ingyen. Ja, és mindenki hozzon magával még egy embert. Kínos egy ilyen helyzetben petrezselymet árulni – könyvek helyett.