Román koldusmaffia tarol Budapesten – hetente hét napot dolgoznak – megcsonkítják az állományt – legmenőbbek a kifordított lábúak

Budapesten él és virul a román koldusmaffia. Láttam, reggel táj mikrobuszból szórják szét a szerencsétleneket, hogy este hasonló módon begyűjtsék őket. Persze napközben is vigyáznak rájuk. A gazdáik. Akiknek arra is jut idejük, hogy a hazai hajléktalanokat, a Fedél nélküli újságárusokat elűzzék, a forgalmas, frekventált csomópontokról. A képen látható románul beszélő kisasszony nem egy kellemes látvány. Látszik nem jószántából koldul. Egy kicsit öregebbnek van maszkírozva mint amilyen idős. A rongyai viszont újszerűek. A köszönöm kivételével egy szót se tud magyarul. Aki nem ad neki azzal egy kicsit agresszív. Alaposan meggusztálja ki mit, s mennyit pottyant a poharába. A hírek szerint Svájcból és Romániából már kiűzték őket. Csúnya, szívtelen mondat, rontják a világváros képét. A külföldiek nem is nagyon tudják, hogy ez egy bűnszervezet, amely aprólékosan felkészíti az embereit erre a munkára. Idejében kicsavarják a lábukat, s ha nagyon muszáj fokozzák a szerencsétlenségüket, a nyomorúságukat. Még az öltözködésükre és a marketingre is gondot fordítanak.

Nem szeretik ha fotózzák
Balesetveszélyes amit művelnek és akadályozzák a forgalmat. Ma déltájban a Tisza Kálmán téren csaknem 45 percig tartott áthajtani. Ha nem a kocsik blokkolták a kereszteződést akkor a kéregetők álltak a sor elejére.
Kísérteties látvány, a hölgy nagyon fiatalnak tetszik, a göncei mögé bújva anyókának teteti magát. Elvégezhette a koldusiskolát.