Polgárőrnap Sajóládon – Pozbai Zoltán polgármester, vendéglátó köszöntötte a rendőrségi munka önzetlen segítőit – Kerényi László fotói –  látványos mentőgyakorlat majd jött a Bon-Bon

A Sajóládi sportpályán rendezték meg a XVIII. Borsod Abaúj Zemplén megyei polgárőr Napot. A rendez fővédnökei Dr. Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium Parlamenti és Adóügyekért felelős államtitkára és Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke is üdvözölték a résztvevőket. A vendéglátó Pozbai Zoltán Sajólád község polgármestere és Csóra György a polgárőrök megyei szövetségének elnöke köszöntötte a nagyszámban megjelent polgáőröket. A helyszínen több polgárőr vehette át a kitüntetését és a jutalmát.  Külön elismerést kaptak megyénk azon polgármesterei akik támogatják a területükön működő polgárőr csoportokat.

A VIP páholy sor

Szimulációs gyakorlat. Amikor a lapátok pörögtek szellősebb lett a levegő a pályán

Olyan meleg volt, hogy talán tűzet se kellett volna gyújtani
Szerencsére minden településen szinkronban dolgoznak a körzeti megbízottak a helyi polgárőrökkel
Dr. Túrós András megyénk volt főkapitánya, hajdani országos rendőr főkapitány és miniszterhelyettes, jelenleg a szövetség elnöke: elmondta, hogy kiváló kapcsolat és szoros az együttműködés a hivatásos rendőrökkel. Egymás támogatása nélkül nehéz is lenne a vidéki közbiztonsági helyzetet kezelni.
Aros János Sárospatak polgármestere is a kitüntettek között volt
Emlékplakett Sárospatak polgármesterének
Sajószentpéter polgármesterének, Dr. Faragó Péternek a támogatását is elismerték
Ezek a legjobb adó vevők amelyeket a polgárőrök használnak
Zahalka László a az immár 2 éves GPSCOM termék menedzsere bemutatta a cég legújabb kommunikációs termékeit. Megígérte, hogy ha megépül a megyei polgárőrök URH átjátszó állomása segítenek a rádió hálózat megteremtésében.