Skip to content

Budapest – így látja a várost egy barcelonai fotós

Budapest – így látja a várost egy barcelonai fotós

 A 26 éves  Gauvin hivatásos fotós, jelenleg Barcelonában él.  Igazi utazó, több európai nagyvárosban is dolgozott már, szenvedélye többek között az építészet és az urbanizmus. Barcelonában helyi idegenvezetőként is tevékenykedik, fotóoktatásokat és fotótúrákat tart.

„Májusban jártam Budapesten, 3 napot töltöttem el a városban és fantasztikus helynek tartom” mesélte a magyarkincsek.hu – nak Gauvin.

„A város gyönyörű, történelmileg gazdag, olcsó és nagyon izgalmas. Érdekesnek találtam a 3 – as metró számomra kicsit hidegháborús hangulatát, és a Barcelonához képest sokszor szinte kihalt budapesti utcákat, de nagyon élveztem a  látogatást.  Imádom az építészetet, imádok fotózni,  így számomra  Budapest az egyik legjobb helyszín Európában. Minden turistának csak ajánlani tudom, ez egy olyan város, ami mindenképp igényli a figyelmedet. A legjobb kelet-európai főváros, amit valaha láttam!”

  A “hidegháborús” 3 – as metró, meg úgy általában a budapesti  tömegközlekedés

    • fotó Budapest
    • fotó Budapest

  Az utca emberei

 

Néhány ismertebb turisztikai célpont – kicsit más szemmel

www.gauvin.pictures

Follow itsHungarian on Pinterest


Szántó István


Related article

Energetikai segítség a miskolciaknak

Energetikai tanácsadással is segít Miskolc MJV Önkormányzata a Gondoskodó Miskolc Programban. Azok a miskolci családok kérhetnek felvilágosítást, akik a rezsiár-robbanás miatt nehéz helyzetbe...

0 Comment

Visszakapcsolták a Szinva forrást

      Az elmúlt időszakban lehullott nagymennyiségű csapadék miatt a lillafüredi Szinva forráscsoporthoz kiépült ivóvíz termelő létesítményben működő monitoring rendszer figyelmeztető jelzése...

0 Comment