Lehet csatlakozni – a régió települései közül egyre többen vannak a gráfon –  egy gyors leltár ….

Különös kérdést kaptam ma az egyik Olvasómtól.

Finoman megérdeklődte, pontosan fogalmazva, hogy mi a pláne egy ilyen portál fenntartásában. Majd továbbfűzte a kíváncsiságát, hogy milyen szerkesztési elvek alapján dolgozom, hogyan kik és miként kerülhetnek a portálra.

Mivel nincs okom titkolózni szívesen válaszolok a kérdéseire, teljesen nyilvánosan. Igazából ez az információs és szórakoztató portál kifejezetten profitorientált. ingyen olvasható ám a reklámokért, a célzott megjelenésekért fizetni kell. A kiadó áfamentesen számláz. A tarifa meglehetősen olcsó és akik már éltek a hirdetési lehetőséggel hosszú távú partnerek lettek.

Alapvetően öt esztendővel ezelőtt a saját könyveim népszer űsítésére találtam ki. Egyben úgy gondoltam, a súlyosan elhatalmasodott grafomániámat itt majd csillapíthatom. Ez az utóbbi sikerült is.

Hiszen amikor már arra kényszerülök, hogy a portál folyamatos látogatottságát szinten tartsam, akkor is oda kell tennem magam amikor már sok kedvem nincs az íráshoz, a képek szerkesztéséhez. Ráadásul a szantograf Olvasói el lettek kényeztetve – mint látható itt a saját készítésű anyagok viszik a prímet.

Ennek persze a reklámhordozó ereje is nagyobb. Jelenleg nagyon sok önkormányzat portálját sikerült összekovácsolni itt. Ezek most már egyetlen kattintással elérhetők és az átlinkelésen túl az ottani anyagok kiemelésre is kerülnek közvetlenül a portálomra.

Mint látható Mezőcsát , Tibolddaróc, Szikszó és Bekecs kellő súllyal szerepel a gráfon.

Gondoltam most egy leltárba foglalva felsorolom –  Edelény, Mezőzombor, Tolcsva, Bőcs, Encs, Legyesbénye, Szalaszend, Sajólád, Bánhorváti, Gönc, Abaújszántó, Sátoraljaújhely, Berettyóújfalu és Tarcal címere van már fenn van az oldalamon.  S most várom még tizenvalahány település csatlakozását a gráfra. A kérést akár mailben is jelezhetik – info@szantograf.hu címen.