Dézsafürdő a mezőcsáti strandon – a csontig hatoló forróságban lehet élvezni az életet – amire ez nem jó olyan nyavalya nincs is  – akár belsőleg is használ – Kerényi László képei

Igazából most jött el a mezőcsáti strandfürdő legideálisabb szezonja. Tessék elképzelni, hogy milyen kellemes lehet a szabadban,  nyakig ejtőzni egy melegtől párolgó medencében. Fejemre hull a hópehely én meg a csontig hatoló forróságban élvezem az életet. A kényesebbek persze a benti fedett medencében is pancsolhatnak, úszhatnak kedvükre.

S ami újdonság, van már egy hatalmas dézsa is a fürdőben ami csaknem olyan mint a jakuzzi csak kellemesebb. Nagyon naturális , jó tudni, hogy ezt a hatalmas kádat Mezőcsáton készítik. Sokan mondják, állítják s mindenre képesek megesküdni – a Csáti víz valójában gyógyhatású.

Mire jó, nos mindenre. Amire nem használna, olyan nyavalya nem is létezik. Komolyabban, már régen bevizsgáltatták a tartalmát, s ennek alapján mondom , minden fontos és hasznos ásványi elemet töményen tartalmaz.

hidegben még jobb
Ez a legjobb

S nemcsak külsőleg belsőleg is kedvező hatású. Többen kannaszámra viszik haza az itteni vizet, hogy ezzel enyhítsék gyomorbántalmaikat.