Egy hajfétisben szenvedő miskolci zaklató – gyűlnek a tanúvallomások, bővül a feljelentők köre – mit mond a szexológus

Trendi most ez a szexuális zaklatás. Lányos apaként aligha van kedvem ezen élcelődni.

Nincs is annál gusztustalanabb és visszataszítóbb mint amikor egy főnök vagy egy fontos hivatali személy  pozíciójával próbálja ellensúlyozni hiányos bájait. Mint mostanra kiderült a színházi világban, a művészetek terén maguk a hölgyek is visszaélnek ezzel az előbbre jutási lehetőséggel. Nehéz a dolga az igazságszolgáltatásnak hiszen a zaklatási ügyek többsége a régmúltban zajlott. Csak ám, hogy mondani szokás , olyan jó ezekre visszaemlékezni.

 Most viszont – a hírek szerint van egy friss ügy is folyamatban. Maga a zaklató az aberráció egyik legkülönlegesebb formáját gyakorolja. A szakemberek szerint hajfétisben szenved. A hozzá közelállók szerint nem ma kezdte a kolléganőinek a haját fogdosni. Úgy udvarolna, hogy minden hölgynek ajánlatot tesz – kimossa a haját. Többen először arra gyanakodtak, hogy zsíros vagy száraz a hajuk és a segítőkész kolléga így célozgat erre a hibára. Később jöttek rá, hogy ez a hajmosási szenvedélye az aberráció egyik legérdekesebb formája. Önmagában nem is okozna problémát, hiszen az intelligensebbek képesek visszafogni magukat és csak a családon belül élik ki magukat. A zaklatás akkor valósul meg a rendőrök szerint ha az ismert, vezető pozícióban lévő személy erőszakosan vagy hivatali hatalmával visszaélve fogdossa a környezetében dolgozó hölgyek haját.

Kezdetben jól esik egy munkatársi cirógatás. Veszélytelen, ártalmatlan kedvesség ám a hajfétisben szenvedő aberráltak sose érik be ennyivel.

S ami érdekes a  fodrászok körében ez kifejezetten ritkaság. Egyébként idáig már többen is ügyvédjük útján jelezte a hatóságoknak a hajfétisben szenvedő úr  –  nevezzük XY- nak hiszen neki is lehetnek személyiségi jogai ha már ő nem is tiszteli a másokét – furcsa szokását. Közülük egy hölgy valamilyen külső hatásra elállt a feljelentéstől ám a többi megalázott hölgy fenntartja az állítását. Amit a környezetében lévő tanúk is megerősítenek.

Egy szexológus szerint az ebben az aberrációban szenvedők egyáltalán nem veszélytelenek. Hiszen ha kezdetben belekezdenek a hölgyek hajának babrálásába és ebből kizökkenti őket valami vagy ezen a különös aktuson túl is kezdeményeznek és ellenállásba ütköznek már elvész az önuralmuk. A feljelentők is ezt erősítették meg. Tény, hogy ez betegség tehát büntetőjogilag akkor vonható felelősségre ha valós erőszakot is alkalmaz. Jó ha ezt a környezetében dolgozó hölgyek tudják és visszautasítják a fura közeledését.