Hát nem egy malomban örülünk – dedikálás a médiabojkott ellenére – találkozhatnak a fegyveres deszantossal – pénteken három órakor Miskolcon a Géniusz könyváruházban

Szóval magamon kivül másra nem nagyon számíthatok – ismét meghírdetem – Az egy malomban örülünk című új könyvem bemutatóját. Miskolc péntek délután három óra a Géniusz könyváruházban. Kondás Vilmos barátom jóvoltából helyet kaptam erre a számomra nagy eseményre. Aki egyébként nemcsak a könyvre hanem a közelmúltban megesett eseményekre is kiváncsi most személyesen is meghallgathatja. Kérdezhet is. Például arról, hogy lettem deszantos, hogyan hadonásztam a gázfegyverrel és mikor kiket lőttem le két golyóval. Jó bulinak igérkezik, aki tud jöjjön el. A korábban megjelent könyveim közül is válogathat. Aki tudja adja át, sokszorosítsa a meghívót. Előre is köszönöm.

Kerényi László barátom ígérte képeket is készít erről, ami csak itt és csak most látható majd. S fogadjunk, hogy az eszakhirnok kifordítva ezt is kikarakirozza. Egyébként nem lenne gond, ha ezt követően felszámolná a névtelen, anonim posztokat. Erre ugyanis még az se mentség, hogy így a pártok antiszimpatizánsai, a bal és a jobboldal sunyi kommentelői itt élik ki a piszkos élvezkedésüket. Ha ezt korrektnek tartják egye fene, meg se szólaltam.